04aysegul İyi akşamlar herkese. Öncelikle ilk gebeliğim tecrübesiz olduğjm için şizlere danışmak istedim. bir saat önce çamaşırında sarı renginde jel kıvamında yoğun bişey geldi. Nişan olabilir mi hafif sancilarimda var
Prenstalha 04aysegul canım nişan kırmızı ya yakın bir renk oluyor ve nişan geldikten 1 hafta sonra bile doğum yapan oluyor .doktora gitmeden burda bişey demek de yanıltıcı olabalir. Ya doktorunu ara sor yada gitmeni tavsiye ederim
Turuncusever 04aysegul benim beyaz akıntı hep oluodu ama bu sefer beyaz akıntı çok yoğun geldi ve içinde sarı mukus sümüksü bişi geldi nişan kanlı gelir die bekliyordum ama herkesten kanlı gelmeyebiliomuş
Suu123 04aysegul benden son bir aydie sürekli geliyor doktorum normal demişti ama yanıltmak istemem. 39 haftaligim
Turuncusever 04aysegul nişan canım benimde o şekilde geldi sarı renk ama doktora gitmene gerek yok suyun gelirse kanaman olursa bebek hareket etmezse hemen git ama sancın olursa biraz evde çek öyle gel dedi doktorum
Pembe_duslerr 04aysegul doktora gitmenizi tavsiye ederim haftanızda ilerlemiş dogum başlangıcı olabilir
Deletedmom_5 Son 1 aydır bendende o sekilde akıntı geliyor 36 hafta oldum doktora gidince bir sorun cıkmıyor normaldir canım son haftalar akıntı artar. Nişan olması için içinde kanda olması lazım yada sümüksü bi yapıda olması lazım
Turuncusever 04aysegul yok dün gece geldi 39.haftamdayım ne zaman sancım suyum gelcek bakalım bebiş hareket edio ama