Ayselirem Birmelekannesi_38 internetten yada eczaneden alabilirsiniz ben Biosarda anestezik kremi kullanıyorum tavsiye ederim
Haticekskn Myangels6 ben veet agda bantlarini kullaniyorum canim. Hassas ciltler icin olani. Baska kuafore gidebilirsiniz. Ama inanin cook rahat oluyor
minikbirprensannesi YelizAtilla Aa bu sağ sol işi olabilir evet öbür türlüsünü düşünemiyorum teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için bir acır iki acır sonrasında vücut alışır zaten haklısınız ☺️
YelizAtilla minikbirprensannesi ☺️Valla öyle acıma konusu ama ödem varken zorlamıyor diyemicem 🙈 ama bir cesarete bakıyor iş ☺️
Fasulye24 Valla bende lazere gidiyorum 4.cü aydan sonra doktorum gidebilirsin dedi göbeğim hariç heryerimi yaptırıyorum
Saripapatyam1 Babymoomy ben agdadan korkan biriyim 🤭 genital bölgede asla yaptırmam canım pek kıymetlidir jiletle alırdım ama artk göremiyorum tüy dökücü sprey kullanıyorum hiç kalmıyor bisey
Gul76 Babymoomy valla ağda en temizi jilet 2 günde cikiyo ağda yapiyorum ben ayda 1 anca cikiyo zaten hamikelikte tüyler gecte cikiyo
minikbirprensannesi Sadee Sağa ve sola yatırılarak yapılıyormuş ben daha farklı düşünmüştüm o yüzdendi tüm korkularım kuaförün önünde eğilen bile varmış o yüzden çok çekinmiştim ama böyle olunca her türlü giderim ben
Eligulu Burcinn_ozdemirr peki çok bekleyince kararma oluyor filan deniyor ve kötü kokuyormuş ne kadar beklemek lazım koku oluyor mu?
poyrazinannesi3547 Sevvalkrbg banada öyle geliyor çok teşekkür ederim yok kullanmadım hiç gebeyken 🖐💖
_ilknurr_ Bende lazere gıdıyordum genıtal bolge ıcın seanslarım bıtmıstı ayva tüyü gibi tek tuk cıkıyor o cıkanlar ıcın napmam lazım 😳bıde gobegını aldıran varmı? Yada gobek ıcın napmak lazım
YelizAtilla _ilknurr_ eldiven düşünebilirsiniz göbeğimi bn aldırıyorum açıkcası bir sıkıntı yaşamadım ☺️
Hssssh23 Babymoomy görememek problm olmuyr kadınlr için uygun jiletler var daha yumuşk onlarla yap nerde ne olduğunu bilirsn zaten en sonda aynayla bak tm
_ilknurr_ YelizAtilla bende gobek ıcın agda yaptırıyordum hep.. hamıle kalınca korktum bısey olurmu acaba dıye 5 aylık hamıleyım ona gore göbeğimi aldırmayı dusunuyorum :)
elisa123 bizimki riskli gebelik ağda yasak Ağda gibisi yok 15 gün den önce cıkmıordu simdi 2 gunde bir almak zorundayım doğumdan sonra tekrar ağdaya döneceğimm
zuhal2012 elisa123 yani riskli gebelikte agda yapılmamalı mı benımde kanamam oldu bir bucuk ay önce sonra leke olarak devam etti daha iki gün önce kesildi
Bsra19ogz elisa123 benimde düşük tehlikem var sanırım yapamam şuan agda değilmi . Lazere gidiyordum bırakmak zorunda kaldım şua ağdada zararlı olur sanırım