HlyaZengin Progesteron hamilelikte kaç olmalı. Düşük seviyede olması düşüğe neden olur mu? Bu konuda bilgisi olan varmı ?
belgintirpan HlyaZengin hatırladığım kadarıyla 20nin altına düşmemesi gerekiyor benim ilk haftalarımda düşüktü değerim progestan kullandım 2 hafta yükseldi. Önlem alınmazsa düşükle sonuçlanabiliyor
Pamukoglum HlyaZengin Ben ilk bebegimi progesteron hormonum düsük oldugu icin kaybettim. Ve bunu bulamamislardi. 2nci hamileleigimde de 10.2 cikti ve cok dusuktu dusun tehlikem vardi 3 ay igne ve haplar kullandim. Suan elhamdulillah 35 haftalik gebeyim.
Sureyya62 Mrb benim çok düşük çıkmıştı 5 haftalıktı ilk muayenede kalp atışıda duyulmadı doktor sağlıklı gebelik değil alalım dedi. 5 gün sonra başka doktora gittim çok şükür kalp atışı duyuldu ve şu anda 29 haftalık bin kere sükür olsun.
selen8sefam Benimde çok az düşük çıkmıştı progestan vermişti doktorum 19.haftamda kanamam oldu plesentadan dolayı 29 haftalık oldum hâlâ kullanıyorum 30da bırakcaz dedi ama duruma göre bakıcaz bakalım