Lokumunannesii Kızlar sanırım idrar yolu enfeksiyonu var kaşıntı ile beraber idrar yaparken yanma hissi yasıyorum bir damla idrar kalsa bile agrı yapıyor 11+4 günlüğüz siz nasıl geçirdiniz ? Su tüketemiyorum mide bulandırıyor
Aysobaciniz Lokumunannesii limonlu su içmeyi dene çamaşırını değiştir hergün doktorunla görüş birde ilaç verSin ilerlemeden
Burcu_NFUE Lokumunannesii kadın doğum doktoruna muayene ol ilaç veriyorlar gebelerin kullanabileceği 🌝 çok rahatlarsın
AnneBebekMutluluk Lokumunannesii bu haftalarda enfeksiyon çok ciddi olabiliyor doktorunuzla mutlaka görüşün ilaç fitil falan yazar rahatlarsınız.
Sita3434 Lokumunannesii günde 2 3 litre su içeyim geçer dedim malesef geçmedi doktorum antibiyotik verdi su an kullanıyorum umarım geçer
Lokumunannesii Aysobaciniz Salı günü kontrol var canım soracağım demem gerekıyor dayanılacak birsey değil limonlu suyun ne etkısı var
Lokumunannesii AnneBebekMutluluk evet daha öncede yaşadım hatta hiç geçmeyen gün olmadı geçen günler daha az olduğu zamanlardı doktorumla görüşücem insallah
Lokumunannesii Sita3434 su inanılmaz mide bulandırıyor pek içemiyorum istesem de olmuyor canım Salı kontrol var insallah diyecegım teşekkür ederim
Lavininannesi1 Lokumunannesii Canım ilk aylarda bende de aynı sorun vardı iki kere antibiyotik kullandım bol su tükettim o şekilde atlattım ama muhakkak doktoruna söyle ona göre antibiyotik veriyor geçmiş olsun sende atlatırsın Allah’ın izniyle 🙏
Lokumunannesii Lavininannesi1 Teşekkürler canım umarım geçer gebelıgım riskli geçiyor umarım geçer düzelir🌸
Lavininannesi1 Lokumunannesii İnşallah cnm içini ferah tut Allah’ın izniyle bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏♥️
Elidaamed Lokumunannesii ben bol su içtiğim zaman enfeksiyon idarar kesesinde çok birikmeden lavaboya gidiyorum çok iyi geliyor zaten hamileyiz bu günlerde ne kadar su içsek o kadar iyi bize
Lokumunannesii Elidaamed sanırım doktora danışmak en iyisi ben sirkeli su ile tahareti duymuştum acaba iyi gelır mi
micky Munorol diye toz bir ilaç var.Gece yatmadan bir bardak suya koyularak içiliyor.Doktorun muhtemelen bundan yazar sana içtiğinde ertesi gün sorunun kalmaz canım.Doktorunla sorununu paylaş çözümü kolay.
Lokumunannesii micky kızımda kullanmıştım enfeksiyon zor ve inatcı bir hastalık atlatmak zor insallah bir ilaç yazar ferahlatır teşekkür ederim🌼
Ruyasusam Lokumunannesii Mutlaka kontrol zamanınız olmasa bile doktora gidin. İlerlerse enfeksiyon inatçı oluyor tedavisi zorlaşıyor.. çok geçmiş olsun 💐
Yamimoms Lokumunannesii şu icmediginden oluyor 1 ay çok çektim enfeksiyon geçmedi şu icmwdigim için idrar testi bile veremedim zorla da olsa içmek zorundasın