benaslindayohum Kızlar sesi çok yüksek olmayan koltuklarin arasindaki dikiş yerlerine girebilecek, bebis uyurken rahatlikla açabileceğim bir supurge arıyorum ne önerirsiniz?
Eda115354 benaslindayohum dysonları çok övüyolar ama kullanmadım bende philips maraton xb9185 diye hatırlıyorum en son çıkanıydı. Ben çok memnunum 👌
Demir06 benaslindayohum maraton çok hantal,daha geçen yıl aldım aldığıma çok pişmanım.Çekerken sağa sola çarpıyor sürekli.mobilyalarımı zedeliyor,beyaz duvarları kapıları boyuyor hiç tavsiye etmem
Symazturk benaslindayohum arnica tesla premium çok memnunum ama bebek uyurken açılacak kadar sessiz mi onu bilemedim 😂
alyavetuna BusraUras yaa koltuklarını arasına o uzun aparatları sokuyorum hava akisi tıkandı diye(uzun aparatı kenarinda ki havalandırma delikleri kapaniyo) uyarı veriyor ve hiç çekmiyor kızımda koltuk aralarına kraker sokmjs bir türlü supuremedim sinir oluyorum siz nasıl yapıyorsunuz o ucu sokmadan koltuk qrasi temizlemiyo ucunu sokuyorum hava akışı kapandığı için tıkandı uyarısı veriyor
Kiziltan benaslindayohum instagram da tasdelen gümrük malları diye bi sayfa var bende yeni keşfettim biraz daha uygun orada.bugün hikayelerinde de gördüm bakarken. Oraya da bakabilirsiniz. Hiç alışveriş yapmadım ama yakınsanız gidip görmekte fayda var daha uygun olduğu için 🌹
Demir06 benaslindayohum maratonu geçen yıl aldığım için değiştiremedim henüz,ilk fırsatta dyson düşünüyorum
benaslindayohum Demir06 dyson cok pahali geliyor benim adam o kadar para vermem diyor 🙄☹ yoksa benimde gonlum ondan yanada
ElmaliSeker benaslindayohum Rowenta silence force toz torbalı sesi çok az canım. Hepsiburada Rowenta RO6477 Silence Force 4A Toz Torbalı Elektrikli Sessiz Süpürge Bu ve benzeri modelleri arastirabilirsin
BusraUras alyavetuna benim bebişim daha doğmadı o yüzden böyle bir yerlere birşey sıkışmadı. O yüzden sorun yaşamadım hiç ☹️
Yamimoms benaslindayohum 2 yaşında oğlum var hamileyim ,Dyson kullanıyorum daha önce gerçekten hem evim.temizlenmiyoemus hem ben essek gibj iş yapıyor musun evim hep.temiz.cok pratik mucize resmen
alyavetuna Yamimoms koştuğumun arasi sıkı ondan mi oluyor yanda tutuyorum yine çekmiyor bir elimle koltugu arasını açmaya çalışıp diğeriyle süpürgeyi çalışıyorum yjelne beceremedim 😒