Bayraktarbusr Kızlar medipol, medicana, medistate bu hastanelerde yada buralara yakın yerde bilgili güleryüzlü tavsiye edebileceğiniz gerçekten memnun oldugunuz kadın doğum doktoru var mı??
molsalkim Bayraktarbusr bir kere muane olun anlarsınız nasıl bilgili işinin ehli bı doktor olduğunu 100% memnunum Dr Havva Pars Ağargün özel muanesi var canpark AVM nin orda benim ilk dogumum sezeryan di Havva hocayla 2. Doğumda normal nasip oldu
esraaa86 Bayraktarbusr aynı durumda doğal doğumu destekleyen doktor arıyorum ama malesef bulamdm medical park pendikte şeyma hanım varmış bi gidicm bakalm
Seferyehatun Bayraktarbusr 150 lira muayene 3bin lira zorunlu sezeryan, belden anastezi istersen 500 yüz daha veriyorsun. Ben ilk doğumda burda yaptım
Zehra2938 sumeyyed evet verdi sanırım sadece hastalarına veriyor ama dediğim gibi çok memnunum gidersen hiç pişman olmazsın
Bayraktarbusr molsalkim mutlaka gideceğim çokta yakın bana çok teşekkürler tavsiyeniz için pekı muayenesi ne kadar acaba
Bayraktarbusr esraaa86 aslında bende 5 sene önce sezaryan oldu şuan normal düşünüyorum bunu destekleyen doktor olursa ssvd yapam dahada iyi olur bulırsanız haber edin😊
molsalkim Seferyehatun 🌿 33 aydı arası önce bedeninize kendinize sonra doktorunuza güvenerek oluyor çok şükür bana nasip oldu