BlueButterfly Oglusumun adına karar veremedim eşim Eymen Ahmet istiyor ( ahmet babasının adı eymen de yanına kendi bulmuş) ben ise Toprak istiyorum Toprak Ahmet yani sizce Eymen mi , Toprak mi ?
ekoglu34 BlueButterfly sadece Toprak ismi bana gore en guzeli. Ama Ahmet ismi kesin diyorsaniz Eymenle daha hos durmus. Saglikla buyusun🌸
Elbet-birgun-kavusacagiz BlueButterfly ikimci ismi siz bulun o babasinin adini koymus zaten ama toprak ahmet uymamis sanki.
BlueButterfly Soulfly günlerdir bunun tartismasindayiz erkek babasıymış toprak kızlara da veriliyormuş anlamsizmis eymen kuranda geçiyormuş ahmet zaten olacakmış babasının adını verecekmis her türlü bilmem ne günlerdir tartisiyoruz ben toprak diye tutturdum kavga ettik sen inat yapiyorsun dedi acaba kötü bi isim mi ben çok beğendim inat değil halbuki
[silindi] Toprak iki isimde kullanilabilir bi isim degil bence ya tek ya da eymen ahmet ahmet eymen de dha iyi😊
BlueButterfly [silindi] ya Toprak Ahmet ya da Eymen Ahmet olcak eşim Eymen ahmetten bende toprak ahmetten yanayim merak ettim sadece acaba hangisi kulağa hoş geliyo
Soulfly BlueButterfly ayıp etmiş eşiniz, babasının ismini koymasına müsaade etmişsiniz zaten, bir de sizin de hakkınız var 9 ay karnınızda taşıyorsunuz sonuç olarak. Bunları bilmesine rağmen hala üsteliyorsa hakkınıza giriyor.
BlueButterfly ekoglu34 sadece toprak kullancaz ama öyle seslenicez eşim istiyor diye koyuyoruz ahmeti babasinin adi ama seslenirken toprak diye seslenicez
Ela321 Zaten babasının ismini koymuş yanına elbette sizin istediğiniz olacak😕 kırmadan anlatmaya çalışın🧐
BlueButterfly Ela321 anlattım ama o beni çok kırdı babasının ismi zaten olacakmis o bi secim değilmiş 9 ay ben taşıyayım edeyim kalksın bana ne desin 1 haftadır tartışıyoruz ve sonunda pes etti ama gonulsuz olduğunu söyledi çok mu kötü isim toprak anlamadım bana gore eymenden daha hoş geliyor
Ela321 BlueButterfly topraklar çok uysal olur bence çok güzel😘 babasının ismi tercih değil mi🤭 gerçekten ortak karar olduğunu unutmuş bu babalar zaten babasının ismi bir tane yeter kendi oğluna neden koymak isterler anlamıyorum 😒
BlueButterfly Soulfly hemde çok neymiş kuranda geçmiyormuş ve kadın ismi veremezmis erkek babasiymis eymen çok ağır bi isimde sanki gıcık etti beni
BlueButterfly Elbet-birgun-kavusacagiz babam mutlu olur hüseyin ahmet olucak ya da ahmet hüseyin ama ben istemiyorum açıkçası ağır bi laf söyledi mi babama söylenmiş hissederim