Sevgi_123 uzlet 13 CÜ haftada tahmin etti 16 da kesin söyledi ama doğruydu ilk tahmini de değişebiliyor yani
uzlet Boncukgiller003 o kadar erken öğrenen hemde doğru net bilgi alan bi tek sizi duydum ben ya maşallah demek ki çok net görmüş doktor 😊
uzlet dilbos ay benim piskolojim bozulurdu bi öyle bi böyle deseler o yüzden onu yaşamaktan çok korkuyorum 😊 belirsizlik çok sinir bozucu bence ama tabi her türlü sağlıklı olsunlar da
dilbos uzlet zaten bozuldu sekerim ne yapacagimi bilmiyorum hastane cantama iki cinsiyettende koydum kiyafet ne cikarsa artik😀
uzlet dilbos ortak renklerden falan alırsınız artık yapacak bişey yok çok edepli ki kendini tam göstermiyor baksana 😃
dilbos uzlet ama 23 haftada gittigimde bacak arasini gosterdi bos dedi kiz dedi sonra 27 de pipi var dedi beni oynatiyo😀 kizsa kendini belli etmiyo
uzlet dilbos kordonu mu görüp erkek zannetti acaba ya bende olsam bende doğuma kadar inanmam hiçbir söylenene Allah yardımcın olsun canım 😃
Cikoo 12+4 de kız gibi dedi 16+4 de 100de bi milyon kız dedi gördükte bacak arasını hatta cihazın probunu karnıma koyar koymaz açtı direk 😀 ama okudukça burda korkar oldum valla bacak arasını boş görüpte geri nasıl erkek olabiliyo şaşırtıcı vallahi
iremcannn1907 uzlet devlet hastanesine giden arkadaşlarım çok geç öğrendi hep 15. Haftadan sonra. Ben 12. Haftamda gittim %70 kız dedi doktorum. Bence biraz doktorun cihaz kalitesine ve hatta doktora bağlı. ☺️