Cansu_k Deletedmom9823 benimde 27. Haftam oğlum önceden daha sık haraket ederdi fakat su sıra daha az. Muhtemelen alanı daraldı kendisi büyüdü ve uyuyor 🥰
[silindi] Deletedmom9823 genelde mi boyle bugun mu böyle? Genelde boyleyse doktorunuzu bilgilendirin belki siz hissetmiyorsnzdur sizin ya da bebegn kilo durumu etkili olabilir
Kuzucccum Deletedmom9823 27+4 üm bazı anlar hıc durmuyor kızım sanırsın koşuyor içerde kım gün ise sakin ara ara tekmeler atar 🥰 olabılıyor böyle anlar ıcınızı ferah tutun 🙏
Deletedmom9823 [silindi] salı günü doktordaydım herşey normal ded doktor bazen çok hareketli bazen çok hareketsiz mesela bugün en son sabah hareket etti şuan tık yok
Cansu_k Deletedmom9823 benimde öyle ama okuduğum yorumlar ve duyumlar öyle söylüyor. Haftaya soracağım aklım takılmıyor değil. Bazen diyorum hatta haraketlerini hissetmeyi özledim diye
Kuzucccum Mavi_Lal normal kuzum. Benim 1 ay kadar önce başladı doktorum ılac verdi bi haftadır kullanıyorum şükür azaldı dıyebılırım öncesi sol bacak ağrısından gece uyanıyordum ağlayacak kadar sızlanıyordu . Doktoruna danış ilaç verecektir magnezyum calsıyum
Kuzucccum Deletedmom9823 decavit geçen ay kullandım bitti şuan elevit dıye bi hap verdi onu ıcıyorum çok kötü kokuyor ya 😏 iki hap + iki toz kullanıyorum şuan
Kuzucccum Mavi_Lal ben de magvital 365 granül kullanıyorum günde bi tane dediğim GB bıraz daha hafıfledı ağrım ara ara oluyor yine
Cgldy Deletedmom9823 ben 29. Haftadayım yine de çok hareket etmiyor gün içinde hissediyorm evet ama şiddetli hareket az. Heralde tembel bir bebiş😅