Bibebisgordumsanki Arkadaşlar bu beşikten kullanan var mi memnun kalir miyim acaba alsam? Ayrı bir beşiği var ilk zamanlarda kendi odamda kullanmak için birde annemlere giderken rahat götürmek için mantıklı geldi bana ama emin olamıyorum.
nurdane3504 Bibebisgordumsanki Bende sipariş ettim canım daha doğrusu annem aldı ama henüz gelmedi bı yere giderken hemen götürmek için mantıklı geldi katlanıyor ve sallanıyor da ayriyetten anne yanı beşiğimiz de var onu da kuzenim verdi gayet temiz kullanmıştı biri salonda biri yatak odasında durur surwkli getir götür yapmam dedim bakalım nasıl gelecek🤷🏻♀️😄
shinemuu Bibebisgordumsanki Biryere giderken taşımak için çok mantıklı ama fiyatından dolayı vazgeçtim ben.
Bibebisgordumsanki nurdane3504 o şekilde dusununce cok mantıklı demi benim esimin isinden dolayı dogumdan sonra en az bir ay ailemin yanına gitme ihtimalim var o yüzden de dusununce çok cazip geliyor ama kullanıcı fikirleride onemli o yüzden sorayim dedim
nurdane3504 Bibebisgordumsanki Bende gidip gelirim kaldığım zamanlarda daha pratik olur diye onu almak istedim bakalım kullanınca görücez artık kullanışlı bişeye benziyor bende çok araştırdım en son ona karar verdim 😄
Bibebisgordumsanki shinemuu bi hamak besik alacaktim asagi yukarı o fiyatlarda temiz ikinci el almaya karar verdim bende çünkü asıl beşiği olmayacak bende cok vermek istemedim