Masal53 ben mi biz köye gittik hafta sonu eşimin köyüne yemek yedik falan küçük gorumcemle bulaşık yikiyorduk sonra dedim ki ben 3 gün geciktim abla test yapsam mı falan diye konuşuyoruz ama içimde bişey hamilemisim gibi falan neyse biz ertesi gün döndük eşim geceye gitcek evde de 1 tane test var eşim gitti işte testti yapsam mı yapmasam mi diye düşünüyorum dedim yapcam çıkarsa çıkar çıkmazsa Allah büyüktür dedim sonra gittim yaptım çift çizgi eşim evde yok ben öyle kaldım heyecandan ellim ayağim zankir zankir titriyor sonra aradım eşimi baba oluyorsun hamileyim tabi oda ne olduğunu anlamadı falan konuşamadı bile telefonda benle gece ben uyurken uzun uzun yazmış falan ertesi gün gittik doktora kan verdik ultrasonla baktı kese gözüktü 4 haftalık dedi eve gittik ise gitcem ben ertesi gün kalktım ama halim yok sonra eşimi kaldırım ben çok kötüyüm bişey oldu bana dedim hastaneye gotur beni gittik hastaneye covid testi verdik gecesine covid çıktı ben hamile hamile covid geçirdim Allah’a şükür bişey olmadı ama çok kötüydü 😁😁