Masal53 Tugce1910 😄😄 tamam o zaman sıkıntı yok 😄😄 ben bugün biraz rahatsızım sağ tarafta dişlerim çok ağrıyo dün gecede uyutmadı zaten şimdi yatayım sabah görüşürüz olur mu kendine iyi bak ALLAH. A emanet ol 😘😘😘 İYİ GECELER 😍😍
Nurcanatila6 Tugce1910 günaydın maşallah maşallah bayağı bayağı kaynatmissiniz 🤩 okudukça okuyasim geldi 😁
Sinem_58 Tugce1910 bende de baya kararma oldu ben ağdadan mı yoksa hamileliktemi oldu diye çok düşünüyordum yalnız değilmişim
ozanmincim Tugce1910 maşallah sohbete bak okudum bol bol 🥰 bişey dicem annişler ya benim sanki böyle ordaki damarlar şişmiş üçüncü çocuğum ama hiç böyle olmamıştı sakın bana varis demeyin ya yaşayan var mı 🥴😔
ozanmincim Tugce1910 çatlak olur onu boşver varis kötü o olmasın da.bunu yaşayan var mı ya inş varis değildir
Masal53 Tugce1910 kahvaltıyı yaptım bulaşık makinemi çalıştırdım şimdi oturuyorum eşimle alışverişe çıkcaz 😘😘 sen napıyosun
Tugce1910 Masal53 eşimi sabah geçirdim geri yattım yeni kalktım yeni yemek yedim ilaçlarımı içtim mutfak beni bekliyir makineye yerleştirmek için 🥰