Tugce1910 Masal53 nerden aldın bende öyle diyorum az adet olanından alalım kabul etmezse de yapcak bişey yok şimdi bimdekinin de nasıl bişey olduğunu bilmiyoruz 🤔
Masal53 Tugce1910 burda örnek market var ordan aldım ama migrostada gördüm geçen gün markette gezerken
Tugce1910 Masal53 bizim burda da civil var oraya bakalım diyorum az adet bende orda görmüştüm olmazsa migrosa bakari bide minies diye bir marka var migrosta o nasıl acaba 🤔🤔
Tugce1910 Masal53 benim arkadaşım da daha yeni doğum yaptı sleppy aldı pişik yapmış primaya döndü şimdi bilemiyorum bide benim gibi olursa yandık benim cildim çok hasastir alerjim var polene güneşe falan 🤔🤔
Masal53 Tugce1910 sen ilk az paket olarak prima al ama şöyle bişeyde var pişik olduysa hemen beze bağlamamak lazım çişini bekletmiştir havalarda sıcak pişik olmuştur ve aklında bulunsun her alt değiştirmede mutlaka pişik kremi sür 🙄
Tugce1910 Masal53 bende öyle dedim biraz havalandir dedim şimdi nasıl bilmiyorum yok zaten aklımda bende primadan yanayım az adet alalım diyorum kullanalım deneyelim 🙄
Tugce1910 Masal53 almadım da hastaneden veriyorlarmis gerek yok dedim eşim ama alicam gidince ne olur ne olmaz kalsa bile ben onu kullanırım 😁😁
Masal53 Tugce1910 😁😁 yani onlar nerde nasıl yerde saklıyolar bezleri belli mi ya tozlu yerdeyse neden enfeksiyon kapalım ki 🤔🤔 altın kutumuz kötü olmasın 😁😁
askinsy Tugce1910 kararma hamileysen eğer hormonlardan oluyo, koku enfeksiyon veya mantar kaynaklı olabilir bence doktora git