Masal53 Tugce1910 uzanıyorum kendi evimdeyim 🙄 nedendir bilmem uyku halindeyim sabahtan beri ve başım ağrıdan çatlıyor 😭😭
Tugce1910 Masal53 agirlastigin içindir normal baş ağrısı bide yağmurda islandiysan oda yaoara ve yorar insani yat uyu 😔😔
Masal53 Tugce1910 yatsı okunmadan uyuyamam kii 🙄🙄 dünde öyle oldum erkenden uykum geldi yatsı olmadan uyudum 😭😭
Tugce1910 Masal53 tekrar acil kadın doğum baktı açılma yok dedi küçük sancı olduğu için yatış yapmadi kendin takip et dedi
Tugce1910 Masal53 Altan bakılmadi normal ultrason dan bakıldı acilmam yok sadece sancı küçük şiddetli değil dedi doktor
Masal53 Tugce1910 hee anladım açılma yok denilince muayene yapıldın zannettim 😁 prenses kucağına gelmek için sabırsızlanıyo
Tugce1910 Masal53 yok yok sancı çıktı dedi kendi doktorum sonra kadın doğum acile yonledirdi oradaki doktorda ultrason dan baktı açılma yok dedi bu kadar erken gelmesin ya Allah korusun
Tugce1910 Masal53 yoo hissetmedim ama kaşıkları mdan ağrı vardı sanki kan verdim açtım bide yürüdüm ordan oraya hastanede ondan olabilir diyorum
Tugce1910 Masal53 şimdi iyiyim eve geldik eşim yattım bende biraz uzanıyorum mutfağı toplicam dinleneyim de sen napiyosun 😁