Sema0110 Kızlar uygulamaya göre son 2 günüm var ama hiç bir belirtim yok bebeğim 2800 bana düşük geldi doktorum önemli olan sağlığı normal diyor ama ben gene tedirgin oluyorum bebeğinin kilosu bu haftalarda böyle olan varmıı ??
derya46 Sema0110 cok da düşük degil kilosu dogumdan sonra toparliyorlar canim onemli olan saglikla gelsin kazasiz belasiz inşaallah erkekmi
_Elifffffff_ Sema0110 kızım 2780 doğdu çok şükür saglikliydi🤩 zayıf doğanlar daha çabuk kilo aliyorlar merak etme
silakabadayi Sema0110 ilk oğlum 40+0 da 2780 gr doğdu bende az diye endişeleniyordum ama önemli olan sağlığı 🙏🏻 çok şükür çok sağlıklıydı ve anne sütüyle çok hızlı ve güzel kilo almıştı ❤️
balmelek Sema0110 canim hiç takma. Benimki 37 haftada 2850 doğdu. Eve gelene kadar iyice küçüldü 2600 bence kaldı. Ama bir ay sonra 1.300 kg aldı ve toparladı yani diğer aylarda güzel aldı ve tombik bir kızım oldu. Doğum kilosu normal aralıkta ise yeterli. Bebek doğduktan sonrası önemli. Emerse ya da mama yerse zaten kilo alır🥰
Omerhatice Tuba_123 evet biz fazlayız valla 😂 biz bana göre 36 +3deydik kizim 3.200 du o 37+2olarak gidiyordu O kadarda iyi değil işte malesef norml olması en iyisi ne zayıf ne kilolu sağlığı yerinde olsun Allahn izniyle yeter 🤲
Minnakkannesi Tuba_123 bizde 37 de 3500 olmuşuz doktor fazla dikkat et dedi meyve yemeyi azalt dedi abisi 3600 doğmuştu geçerse zorlanırsın dedi
Sema0110 derya46 Amiin inşallahh, evet erkek o yüzden tedirgin oluyorum erkekler normalde daha kilolu olurmuş beslenmeme de çok dikkat ederim aslında ilk bebeğim ya bide insan korkuyor
Cigdemmom Evet düşük bunu kabul et ama çoğu 3.500 4.000 kilo olan bebekten daha sağlıklıdır şimdi buraya yazarlar benim şu haftada o kilodaydı diye hayır ona bakma sağlığına bak :)
Gayeslyrtt Cigdemmom kesinlikle katılıyorum benim bebeğim 38+4 de doğdu kilosu da fazlaydı ama küvezde maalesef 5. Günü bugün sen kimseye takışma sağlıklı olsun kucağına al evine bebeğinle dön yeter ki
MDT Cigdemmom aynen aynen. Bebeğimin kilosu ile hava atmak da bu forumun modası oldu. Allah ıslah etsin
Sema0110 silakabadayi İnşallah bende sağlıklı bir doğum yapıp güzelce beslerim oğlumu🤲🏻🤲🏻 Anne yüreği insan herşeyi takıyor
Masal53 Tuba_123 teşekkür ettim canım seninde ağzın kaymaklı ekmek kadayıfı yesin 😄😄😄 hakkımızda hayırlısı olsun
silakabadayi Sema0110 doktorun bi sıkıntı var demediği sürece endişelenme doğumdan sonra zayıf bebekler daha çabuk toparlıyorlar
Denizinnannesii Sema0110 40+5 de 2900 gram doğdu bebegim önemli olan sağlığı ne çok zayıf ne çok şişman bence ideal her bebek üç kilo ve üstü doğmak zorunda değil sakın laf söyleyenlere üzülme doğum yapana kadar da kimseye bebeğinin kilosunu söyleme yoksa psikolojik olarak çok yipratirlar
Sema0110 Denizinnannesii Çok haklısınız şimdiden başladılar daha 3 kilo bile edemedinmi bebeği diye sanki benim elimde insanlar çok cahil biz bi lafı söylemek için 40 kere düşünüyoruz ama millet patır patır kalp kırıyor ve hamileyken insan daha çok takıyor herşeyi