derya46 Pembekurdeleli bana cok agriyorsa nöroloji ye git demisti doktorum ama sonra dan gecti canim bol su iç magnezyum eksikliginden de oluyor canim
Denizinnannesii Pembekurdeleli benimde öyleydi 22. Haftadan sonra geçiyor bebisinizin cinsiyeti nedir hamilelikte baş ağrısı erkek çocuk alametidir derler benim de bir oğlum oldu 😀
Lokumunannesii Pembekurdeleli bende öyleyim ölüyorum artık ve 2 gün sürüyor geçmiyor canım kızımda yoktu erkek bebek derler baş agrısı yaşayana bakalım nasip şu agrılar bi bitse tükendım artık ya 🥺
Pembekurdeleli Denizinnannesii yok artık 😂 Benimde bir oğlum olucak nasipse ama bunu hiç duymadım bebeğe bişi olmaz dimi baş agrısından
honeyland Pembekurdeleli Denizinnannesii kızlar kasım ayı erkek ayımı benim kızım olacak Allah nasıp ederse 18+4 haftalığız
Tuubacvk Denizinnannesii benimde bi süredir çok sık ve şiddetli baş ağrılarım oluyor ama kızım olacakmış 😂 bence bu da batıl inançlarımız arasında 😂
Denizinnannesii Pembekurdeleli Allah’ın izniyle olmaz banada sağlık ocağında hemsiremiz söylemişti gerçektende oğlum oldu soğuk kompres yapabilirsin iyi geliyo bide bol bol su icmeninde çok faydasını gördüm ben
Pembekurdeleli Denizinnannesii bende ilkkez duydum dün akşamda oldu soguk iyi gelmişti boynuma koydum az dinleneyim yine yaparım olmadı
Pembekurdeleli Bb1 bende de bel agrısı oluyo sertleşme derken canım sen kaç haftalık hamilesin bende bi iki gündür başladı sanırım rahim büyüdügünden
Bb1 Pembekurdeleli ben 17+4 üm ama ıkı haftadır hem karnımın belli bi bolumunde sertleşme oluyo hemse bazen kasığımda
Merve5561 Bb1 bende de oluyor canım bi de adet ağrısı gibi ağrım oluyor 18 haftalığım sizde de oluyor mu öyle gaz sancısı mı desem adet ağrısı gibi mi tam tarif edemiyorum ama sertleşme bende de oluyor
Bb1 Merve5561 evet cnm aynısı bazen olıyo ama bugun baya uzun sürdü🙄2 saat falan ağrım oldu buyuk tuvaletim varmış gibi git gel nirşey yok adet sancısı gibi sertleşme bi taraftan çok endişelendim açıkcası.Doktoruna sordunmu hiç
Pembekurdeleli honeyland yok canım erkek ayı değil ama erkekler yoğunlukta benim bi çok arkadaşım da kız hatta doktor beni de ilk kıza benzetti 12+4 te sonra erkek dedi 😍
honeyland Pembekurdeleli bende 18+ 1 de gittim kız dedi doktor internetten Çin takvimi gibi şeylere bakıyorum erkek çıkıyor ikilemde kaldım 😁 artık detaylı ultrasonda belli olur cinsiyeti kesin
Pembekurdeleli honeyland bana da Çin’de erkek çıktı doktorum kız dedi vajinası çıkıntılı gibiydi ama ben bacaklarının arasında görmüştüm baya pipisini 😂 minikken sonra 16 da gittim baya pipisi vardı 😂😂