metehaninannesiii Kizlar göğüs alti çok kaşınıyor evde iç çamaşırı takamıyorum dışarıya çıkınca takınca daha çok kaşınıyor nasıl geçer sizde de oluyor mu umarım bu konuda tek değilimdir 🤦♀️
shinemuu metehaninannesiii Genelde gerilen yerler kaşınıyor ama göğüs altını bilemedim. Beni sütyen rahatsız ettiği için takamıyorum fazla. Lcw den emzirme sütyeni almıştım kaplı. Onları giyiyorum çok rahat ediyorum. Sütyene derek kalmıyor😅
elifmom2 metehaninannesiii çatlama belirtisi olarak kaşınmıştı benim hala kasınıyor ve catlamaya devam ediyor 😁 insAllah senin catlama değildir canm
metehaninannesiii zehranurr ayyy aynen aynen bende öyleyim göğüs ucu hariç diğerleri arada kaşınıyor ama bu göğüs altı her gün her saat kaşınıyor şunu yazarken bile kaşınıyor ya tatlı tatlı
Seferyehatun Canım karbonata, hindistan cevizi yada kantron yağı damlat sür iyi geliyor. Ama kazıyarak açık yara olduysa sürmezsin. Ben böyle yapıyorum, rolon yerinede koltuk altı için kullanıyorum. Hindistan cevizi yağı da hoş kokuyor
Edali87 Kasinti bencede çatlama belirtisi gibi geriliyor deri sanırım öyle zamanlarda hemen kakao yagi hindistan cevizi yagi sürüyorum sık sık yaglayin
shinemuu metehaninannesiii Emzirme sütyeni yazmışım emzirme atleti olacak. Göğüs altı sıkmıyor ve kaplı olduğu için sütyen gibi duruyor. Dışarda bile kullanıyorum