Dertlesmeyegeldim Arkadaşlar uygulamada neden sürekli reklam çıkmaya başladı çok sinir oluyorum nasıl bunu durdurabiliriz
Prensesiminyolculugu Dertlesmeyegeldim evet reklam çıkıp duruyor bende sinir oluyorum ama yapacak birşey yok maalesef engellenmiyor
Melike Dertlesmeyegeldim Prensesiminyolculugu Annelerimiz, Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
MDT Dertlesmeyegeldim her zaman olmuyor rastgele kişiler seçiliyor sanırım 2 gün sürekli reklam geliyor. 3 gün hiç gelmiyor mesela bazen çok sık bazen de seyrek geliyor. Ama her türlü sinir bozucu
Humeyrakrtl64 Dertlesmeyegeldim aynennn yaa bendedw öyle hatta kendim biyerlere bastimda oldu sandim cok sinir bozucu tam bisey okuyorum ikide bir reklamm
AsM Valla tam bende boyle bi baslik acacktim dundenberi delirtti beni uygula ma sürekli reklam cikio onceden boyle degildi
ElifB08 Dertlesmeyegeldim bana 3 ayda toplasanız 2-3 sefer reklam geldi. Uygulama beni seviyor sanırım 😅