dthealthy Kızlar bikaç gün önce ayetel kürsi istemiştim sizden ablamın bebeği için 🙏görenler bir ayetel kürsi okuyabilir mi 🙏çünkü bende 25gün önce doğum yapıp bebeğimi kaybettim onun da bu acıyı yaşamasını istemiyorum Allahım inşallah onu bize bağışlasınn🙏🙏
Hasibe04 dthealthy tabi okuruz canım doğumamı giricek Allah saplıkla kucağına almayı nasip etsin inş dualarım onunla 🙏
SERNUR dthealthy rabbim ya şafi adının yüzü suyu hürmetine şifasını versin inşallah 🤲 okudum canım rabbim tez zamanda şifasını versin size bağışlasın 🤲❤️❤️
dthealthy Hasibe04 Allah razı olsun çok şükür yaptı acil sezeryana aldılar cuma günü bebeğimiz küvezde şuan o da 31.haftada yaptı ben 28de 😔bende aynı şeyleri yaşadım erken doğumla benimki 1hafta yaşadı 24mayısta vefat etti😢
Aaabbbccc dthealthy okudum canım Allah güç versin. Başın sağolsun cennette kavuş inşallah. Ben de aynı acıyı yaşadım çok iyi anlıyorum 🙏🏻
ozgeekzy Okudum, Allah sağ salim kucağına almayı nasip inşallah. O acıyı yaşadım çok zor, Allah kimseye yaşatmasın
dthealthy Allah razı olsun hepinizden Allah yavrularınızı size bağışlasın büyüdüğünü görün inşallah sağlıkla 🙏