Didem_678 zehranurr Vallahi canım,kapı pencere silmedim daha ,ama bütün işlerimi yapıyorum dınlene dinlene ,yardım gelcegınden umudun olmazsa yapıyorsun ,iş başa düşünce ayy nazlanmak istıyom bende yaa😂😘Ama yokkkk
_sena_ zehranurr yalnız değilsin canım 😅😂herkes arkadaşlar gibi değil yattığm yerden kalkasm yok işler desen bitmiyor 😂
Calisananne25 zehranurr kapı cam halı koltuk silimine yardımcı ablamız geliyor mecburen çalıştığım için hepsine yetişebilmem çok zor oluyor kendimizd hiç vakit ayıramıyorum o zaman hafta sonu komple gidiyor o yüzden mecburen yardım alıyorum. Ama küçük işleri ev silip süpürme işlerini günlük haftalık kendim yapıyorum mecbur 😁
akgunbirsen Haftamda kanama geçirmiştim hiçbir şey yapmıyordum sadece yatıyordum eşim yapardı her işi sağ olsun. sadece lavabo konusunda takıntılı olduğum için eşim işteyken her gün ilaçlardım. Neyse cumartesi günü artık kanamalarım bitti diye (doktorum dedi kanama alanın bitmiş diye) işe giriştim evde lavaboya gittim kırmızı kanama başladı cumartesi günüm bir kaç saat hastanede geçti meğer bebeğin eşi aşağı inmiş o günden beri başlarım ev işine modundayım. Valla bebek sağlığı daha önemli şuan benim için.