merve_5371 Merhaba arkadaşlar son 3 aya giriş yaptım ayaklarımda şişlik başladı üstüne basamıyorum bu tarz sorun yaşayan var mı nasıl geçicek yardımcı olurmusunuz 🥰
BusraUras merve_5371 gizli tuza dikkat edin. Yediğiniz peyniri zeytini suda bekletip güzelce yıkayıp öyle tüketin. Yatarken bacaklarınızın arasına yastık ve ayaklarınızın altınada yastık koyun. Ayaklarınızda ki kan akışını düzenlemeye yardımcı olur. Çok ayakta kalmayın.
BusraUras merve_5371 bende de aynı durum var ebe dedi bana bende yarıyor işe çok şükür sizde de yarar inşallah.
Ebruclkoz merve_5371 magnezyum ödeme iyi geliyormuki.? Benimde ayaklarım ellerim şişti kilo çok almadım magnezyum vermedi doktorum bu ay istemeyi düşünüyorum ayaklarm ağrımaya başladı artık
Hatice-93 merve_5371 aynen öyle gerçekten üstüne basınca sancilaniyor gibi oluyor sanırım tuzu kesmeliyim ve bol su icmeliyim çok yürüyüş yapan biriyim ama inmiyor bir türlü ayaklarımı yukarı kaldırıp bekleyince iniyor dene istersen sende 😊
Kuyumcu merve_5371 bende 32. Haftamdayım ayaklarım asagıda oturursam hemen sısıyor uzatmak lazım ayakları sandalye koyuyorum gunde en az uc lıtrede su ıcıyorum tuzu tamamen kesemedım az bısı devam
merve_5371 Kuyumcu benimde genelde ayakta durunca oluyor tuzu bende tam anlamıyla kesemedim ama az kullanmaya başladım bakalım 😥
merve_5371 Hatice-93 bugun denemeye başladım yürüyüşü bende çok yaparım ama sanırım ne yaparsak yapalım sadece azalıcak geçmiycek 😂
Hatice-93 merve_5371 evet o konuda çok haklısın gecmicek gibi 😂Neyse olduğumuz gibi kabullenelim bu durumu
merve_5371 Ebruclkoz magnezyumun iyi geldigi söyleniyor bende başladım hatta günde iki defa içiyorum eksiklik varmış ama agrılar devam bakalım geçicek mi bence sende iste yada şikayetini söyle