Havvanurkrsmn Koliva Fitilin ucunu kürdanla del öyle kullan kendine daha etkili oluyo canım şuan ameliyat olmam için yeterli düşüklükte değil dedi 2 hafta sonra kontröle gidicem muayene me göre karar verilecek canım
Mrv_123 Omerhatice aynı şeyleri bende yaşıyorum ve endişeleniyorum bi sıkıntımı var diye doktorunuz ne söyledi acaba ?
Omerhatice Mrv_123 1 gün içinde farklı zamanlarda 10 kez hareket etmesi lazım onu takip et eğer hareketleri tamamsa sknti yok merak etme kasılma olan bisey hepsi yalancı sanci dedi
Nfeyza 36 hatfalik gebeyim, dün kontrolde dr. Gunde 20 ye yakın bi anda futbol topu varmis gibi hisse kapılıp sertleşme yasayabilirsin, rahim kendini hazırlıyor normal dedi
Fatma_kurt19 Bende de oluyor iki haftadır karnım taş gibi oluyor sancı var bide karnım küçüldü sizinde öyle mi
Ilk_anne Fatma_kurt19 olucak içerde kaslara baskı oluyor rahim büyüyor benimde sabahları karnım küçük akşam tokken büyüyor herkesin hamileliği yapısı farklı tabi bebeğin kilosu sağlığı önemli
Ilk_anne Demet84 benimde sağ tarafta şişlik oluyor karnım yamuk duruyor poposuymuş konuşuyom seviyom o duygu çok başka ya🙂
Demet84 Ilk_anne evet evet insan ilk bağlarını kuruyor bebeği ile keşke doktorlar düzgün anlatsada herkes bunun kasılma değilde bebeğin hareketi olduğunu bilip sevse 🙄 kıyamam korkup kasılma sanıyolar bebeğin poposunu düzelsin diye uğraşıyolar
Salihsaliha Gzgnx ben de sordum arkadaşa Solgar marka kullanıyormuş 🤗 venatura alicaktim Solgar aldım ben de