Damla6606 HakanDuyguGl aksine 5 kilo verdim canım gayet normal almaman 😊 sonradan istemesende alcaksın zaten karnım 18 haftalıkken cıkmaya baslamıştı şimdi 30 haftalık olcaz yarım saat sonra 😊
Esesli HakanDuyguGl 2kilo verdim3.aya kadar. Şimdi 7.aya girdim ve göbeğim yeni çıktı 4-5 kilo arası gidip geliyorum
Sezen07 HakanDuyguGl 5 aya kadar yani 19 haftaya kadar hiç kilo almadım geçen hafta annemlerin yanına gittik vs 2 kilo almışım aslında dikkat ediyorum ama almışım
HakanDuyguGl Ozteber bendede çok gaz oluyoe neden bılmıyorum 13. Haftadayım sımdıde gaz çıktı basıma kılo verdım daha almadım
Ozteber HakanDuyguGl gaz ve kabızlık ilk zamanlar oluyo ilerleyen zamanlarda.gaz olayı azalmada bende kabızlık hala var
Damla6606 HakanDuyguGl stres yapma ilk aylar kilo vermek normal 30 haftalık olmama ragmen 6 kilo aldım 51 kiloyla devam ediyorum bebişler saglıklı olsun yeter kilo cokta önemli deyil 😊
KrlMlkSelmn 12haftayı 2gün öncesine kadar hiç kilo almamıştım ama şimdi 2kilo fazlam var Bende şaşkınım😂