AkademisyenAnneee Ayum21 2 haftalıkken gebelik hiç bir şekilde belli olmaz . Zaten 2 haftalıkken daha bebek bile yoktur ortada ovulasyon bile daha yeni olmuş ya da oluyordur .
Kmndas Ayum21 maalesef düzensiz bi yumurtlama döngünüz varsa belki de 2 haftalık yumurtlama zamanı oluyor zaten
Mavi34 Ayum21 2 hafta derken hangi günden hesapliyorsunuz. Olması gereken son adet tarihi. Eğer öyle hesapliyorsan daha bugünlerde gebelik döllenme ancak oluşur ve hic bi yerde belli olmaz
Melih_fundam Gebelik 3. Haftadan başlar 2 haftalik iken daha bölünme gerçekleşmez kanda çok çık istisnadır. Çıkması
Ayum21 Mavi34 anladım ama tuhaf çünkü benim bir kaç tanıdığımin kan testinde beta degerinden gebelik şüphesi var denilip de bir hafta sonra kesin pozitif sonuç alanlar var
Ayum21 Burcu4135 haklısınız ama şöyle bişey var çok nadir de olsa istisna ile de olsa pozitif çıkan var tanıdığım kan testinde gebelik şüphesi oluşan beta degerinde artış olan
Burcu4135 Ayum21 gebeligin ilk haftası regl olduğunuz hafta 2. Haftası yumurtlama dönemi yani erken bi yumurtlama olursaki oda cok zor anca belki ozaman gebelik olabilir ama bana göre yine olmaz :)
Mavi34 Ayum21 ben 6+6da kalp atışı duymuştuk.vajinal usg den ertesi hafta da karin dan duymuştuk ama herkeste aynı olmuyor
iremk00 Ayum21 erken gebelik testinde belli olabilir, eczaneden erken gebelik testi alabilirsin ben 2 haftalıkken öğrendim kontrole gittiğimde 19 günlüktü
asli-ovali Yumurtlamanın olduğu hafta oluyor daha 2. Hafta . Ama adet gününden değil de kendi hesabına göre ilişkinin üzerine 2 hafta diyenler pozitif görmüştür. Yoksa olmaz yani o ilişki haftası oluyor zaten