muhayyileee Kuben evet bunu bende merak ediyorum. Benim hastanemde de zorunlu sezeryen 4.200 isteğe bağlı olunca 6.200. Bu hafta benim de çatı muaynem var doktor sezeryen öneririm derse ve tamam desem benim istediğimle olmuş mu olacak merak ediyorum.
Kuben muhayyileee Doktorunuzdan öğrenirseniz buraya da yazar mısınız. Bence doktorun söylemesi zorunluya girermiş gibi geliyor ama belli de olmaz tabi.
Neslihanbew Kuben saçmalık işte normale teşvik amaçlı sanırım normal olunca bazı hastaneler prim de veriyor diye duymuştum bundan kaynaklı da olabilir
Merinosunannesii Kuben hastaneye göre değişiyor herhalde benim doğum yaptıgım hastanede zorunlu ve isteğe bağlı sezaryen arasında 1000 tl fark vardı ayrıca doktorun çatın dar dediyse zorunlu sezaryen olıyor suyun azaldı suyun fazla dediyse de Allah korusun bebeğin gelişimi durmuş almamız gerekiyır dediğinde de zorunlu oluyor hiçbir problem yoksa keyfiye sezaryen olunca isteğe bağlı oluyor
Minigim45 Benim oglumdayken bile vardı yeni olan bişey degil hatta doktor zorunlu sezeryan olması için suni sancıyı verip normali denicem dedi olmazda seZeryan arasında fiyat farkı oluyor
Kuben Minigim45 Evet bazı hastanelerde var bazı hastanelerde yokmuş. Öyle bir şey yok diyen baya kişi yazdı
Milenka Kuben söyleki sen normal doğumdan korkuyor isen ve özel hastanede doğum yapacaksan. Baştan beri sezaryan düşünüyor isen o zaman daha fazla ücret ödüyorsun. Örnek vereyim adatipta isteğe bağlı sezaryen 7 bin emseyde 9.5 bin Zorunlu sezaryan doktor çatin dar uygun değil diyebilir.Bebegin boynuna kordon dolanabilir.Makat yani ters gelebilir.Dogum pozisyonunu almayabilir. Normal doğum yaparken bile bebek kanalda ilerlemezse sezaryana dönebiliyor.Bu durumlarda. Zorunlu sezaryan oluyor.Onunda normal doğum fiyatı ile arasında genelde 500 TL fark oluyor
Kuben Milenka evet normal ile sezaryen arasında fiyat farkı çok uçuk değil ama isteğe bağlı ile zorunlu arasında uçuk fiyat farkı var. Şartlarını öğrenmiş oldum teşekkür ederim ben hani doktor sezaryen falan önerirse duruk ne olur diye merak ettim o da zorunluya dahil oluyormuş
Nimet_Gamze34 Hastanenin finansına sordum geçen hafta bunu. Eğer normal doğum için bir sıkıntı hastalık rahatsızlık varsa zorunlu, ama keyfi ise ben normal istemiyorum sezeryan olucam derse isteğe bağlı.
Nimet_Gamze34 Kuben zorunlu bu. Normal olmuyor çünkü çatınız dar. Bende de şeker var insülin kullanıyorum doktorum bana da sezeryan dedi.
Kuben Seferyehatun Tam da o hastaneye gidiyorum zaten. Bazı arkadaşlar öyle bir şey yok diyince şaşırdım ama Medipolde var.
alyavetuna Seferyehatun dogrudur yeni çıkan bir durum galiba 17 ay once doğum yaptığımda böyle bisey olmamıştı suan ki hastanemle ikiz olduğu için konuştum ykne fiyat farkı yok yeni yeni baslatiyorlar sanırım keyfi sezeryanin önüne geçmek için atılan bir adım bu.
Cemilef92 Seferyehatun Çok şaşırdım 😳 Ben de Çamlıca Medipol’e gidiyorum böyle bir detaydan bahsetmedi doktorum. Bir dahaki gidişimde detaylı olarak sorayım, çok iyi oldu bunu duyduğum.
Munzurrrrr Nimet_Gamze34 bende oraya gidiyorum doktorunuz kim aynı soruları dün ben sordum zorunlu sezaryan gibi gözüküyor durum
Kuben Milenka en başından beri oraya gidiyorum bakalım orda da bitiririm diye düşünüyorum inşallah 🤲🏻