ogluileannesi Kızlar boyama yöntemi ile cinsiyet tahmin eden sayfalar var baktırdım ve çok emin kendinden 😊 boyama yönteminde yanılma payı yoktur diyor, baktıran var mı çıktı mı
Defne_ ogluileannesi ben 8.haftada baktırmıştım ve doğru çıktı, dediğiniz gibi kadın kendinden aşırı emin, kendine fazla güvenmesi biraz garibime ve gıcığıma gitmişti ama kadın haklı çıktı😂
rosatue ogluileannesi bizim anlayabileceğimiz düzeyde bilimsel doğruluğu olan tek teori nub teorisi. O da en erken 12. Hafta itibari ile doğru sonuç verir
minikmucizemmm65 Ben yatırmıştım doğru çıkmıştı ama bi tahmin sonuçta. En iyisi detaylı usgde netlesir
ogluileannesi Aysenuray canım alt kısmın duruşu var teorisinde , kız için farklı erkek için farklı bir yöntem. yani bebeğin cinsel bölgesinin denk geldiği yere göre yorumluyor
ogluileannesi Sevinc-Berke cinsel bölgeyi görmeden duruşuna göre yorumluyor kızda şekil farklı erkekte farklıymış
Gizemnurrr görmüştüm ama pahalidir muhtemelen 😁 eşleriniz nasil razi geliyor ya benim ki ne gerrk var der sorsam da😁
ogluileannesi Gizemnurrr tabiki haberi olmadı sonra söyledim 😁 nasıl böyle bi cahillik yaparsın dedi bana hem şaşırdı hem güldü 😃 ama kadın çok emin kendinden 🤷🏻♀️
Sevinc1987 ogluileannesi baktırdım bende erkek dedi bana bakalım inşlah doğru çıkar büyüyünce bidaha at dedi ilerleyen zamanlarda ondada para alıyomu yoksa bi kerelik ödeme yetiyomu🙈