Merve5561 Merhaba kızlar 18 haftalık hamileyim 3-4 gündür karnımda ağrı var karnımdan iç bacağıma vuruyor sanki gaz sancısı gibi de ama tam anlamıyorum da sizde de böyle ağrılar oluyor mu
ilkgozagrimhavinim Merve5561 17+4 üm. Bugün benimde ağrım var sol kasığımda bacağıma vuran ama dayanılmıcak gibi değil..
Mavi34 Merve5561 17+4um son günlerde adet ağrısı gibi agrım var sanki karnımın içindeki organlar sökülüyor yerinden gibi özellikle tuvaletim gelince ağrı çok şiddetleniyor. Ama dün kontrolüm vardı çok şükür bir sorun yok dedi dr. Rahim yukarı çıktığı ve plesenta baskı yaptığı ici ağrın.oluyor dediler
Merve5561 ilkgozagrimhavinim evet dayanılmayacak gibi değil hatta gaz sancısı gibi ama uzun sürüyor sadece
Suicmeyiunutma 19 haftalık hamileyim çok uzun süre yürüdüğümde çatı kemiğimde baskı oluyor doktorum normal olduğunu söyledi bunun dışında bir sorun yok. Bu arada geçtiğimiz hafta hareketlerini hissetmeye başladım ben 🥰. Sizde var mı bişeyler ❤️🌸
Merve5561 Suicmeyiunutma ben de 17 haftalıkken hissettim canım ikinci hamileliğim seyirme şeklinde hissediyorum
Merve5561 Mavi34 aynen canım idrara sıkışınca daha çok artıyor ağrı aynen adet ağrısı gibi bazen gaz sancısı gibi anlayamıyorum sanki sürekli büyük tuvaletim var gibi hissediyorum bazen de bacağıma vuruyor