Zahideege18 Merhabalar 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim beta hcg değerim cuma günü 272 çıktı ama dünden beri kasık ve karın ağrım var ve dünden beri lekelenmelerim var yarın doktora gitsem kese vs görünür mü sizce başına gelen var mı şimdiden teşekkürler:)
Semanurozgan Zahideege18 canım lekelenme varsa hemen acile git iğne ve ilaç verirler zaten bende 5 haftalık hamileyim lekelenme sonucu gittim düşük riskim vardı iğne ve ilaç kullanıyorum
aysee147 Zahideege18 Oncelikle hayirli olsun canim 😊 kasik ve karin agrisi olmasi cok normal su anda ama lekelenme icin her ihtimale karsi bence doktora git yarin. Keseyi hemen goremezsin doktorum bana hcg degeri 2500 lere gelecekki keseyi gorecez demisti.
Zahideege18 aysee147 yarın gideyim en iyisi biraz baktım internetten Ama yerleşme kanaması vs diyorlar yinede rahat etmiyor insanın içi :)
Semanurozgan Zahideege18 benim şu an ara ara hala devam ediyor hiç kalkmadan yatıyorum doktor iş yapma sadece yemek yemeye birde WC ye kalk dedi öyle yapiorum yani
Zzsm Canım bi acile gitsen ilaç verirler benimde vardı progestan kullandım uzun bi süre ne olur ne olmaz gitmelisin