Buraya çok çok pozitif doğum hikayem demek isterdim ama bu halime şükür elbette 😊 2 gün önce covid pozitif olduğumu öğrendim hiç kalabalık ortama girmem kendimi çok çok sakınırdım ve korkardım açıkçası hamileyken covid olursam ne olacak diye insan başına gelince anlıyor hiç birşey için dünyanın sonu değil öyle de doğuruluyor böyle de 🤷🏻♀️Covid olduğumu öğrendiğim gece kasıklarıma ağrılar girdi vajinamda çok baskı hissettim bide covid belirtileriyle birleşince eklemlerim öksürük nefes almada güçlük oldu gece hiç uyumadım dün sabah da eşim ekipleri arayıp durumumu bildirdi Ankara şehir hastanesi kadın doğum aciline getirdiler doktor muayenemi yapınca 3 cm açıklık gördü yatış verdi hemen doktorlar bikaç kez yine alttan muayene etti ve bikaç saat sonra da suyum geldi bebeğim daha küçük olduğu için akışına bıraktılar beni hemen doğurtmak istemediler bebeğim sabırsız çıktı bugün sabaha kadar sancı çektim önce 5 dakikada bir 20 sn sürüyordu sonra 2 dakikada bir ve bugün sabah 09.45 te 20 dakika aralıksız sancım gelince doktor geldi açıklığım 9 cm olmuş acil doğuma aldılar ilk doğumum zaten çok korkuyorum nasıl ıkınılacağını bile bilmiyordum 😕 covidli olduğum için nefesim yetmedi bikaç kesik atmak zorunda kaldılar… şimdi ciğerlerinin gelişmesi için yoğun bakımda sağlığı iyi çok şükür.Burada çok güzel doğum hikayeleri okudum şunu anlıyosunuz sizin bebeğiniz kendi hikayesini yazıyor ☺️ Şimdi bebeğimi öpüp koklamak için gün sayacağız 😊