Gulsenyilmaz Kızlar alakasız ama bizim tayinimiz Afyon Çaya çıktı tercih dışı nasil bir yer bilginiz var mi eşim jandarma astsubay
Basak0503 Gulsenyilmaz küçük bi yer, kendi halinde, çok gelişmiş bi yer değil. merkeze 40 km istediğiniz zaman gidersiniz,
Eylulunannesi-2 Gulsenyilmaz küçük bi ilçe cnm. Ama sakin sorunsz bi yerdr. Afyon merkeze yakın hem. Biz kendi aracmzla 20 dk da varyorz. Eşimn ailesi orda Her işimiz için yine merkez e gdyodk tabi. İlçede çok bişey yok
Dyg_srcn Gulsenyilmaz yaaa benim memleketim küçük şirin ve çok güzeldir yeşili temiz havası herşeyiyle candır yeşil Çayım 😊😊
Basak0503 Gulsenyilmaz o konuda bilgim yok çaya çok gittim eskilerden iyi bilirim.ailem afyonda, ben diyarbakırdayım esimin görevinden dolayı.
Gulsenyilmaz Basak0503 bizde diyarbakir erganiden gidecez Afyona burasi baya gelismis bir yer o yüzden küçük bir yer zorlucak gibi bizi
Gulsenyilmaz Eylulunannesi-2 Teşekkür ederim peki soguk bir yer mi ben Adanaliyim çünkü iki haftaya falan dogum yapacam taşınacaz sonrasında çocuk açısından hava degisimi cok olur mu
Basak0503 Gulsenyilmaz aaa🤭😂😂 Ergani tabi güzel gelişmiş, çay küçük ama orda da merkeze gidersiniz 20 dk zaten sahşi araçla. Yine de bence Buralardan iyidir batı 🤫😂
Eylulunannesi-2 Gulsenyilmaz şuan adana sıcagı yoktur tabi. Ama oralarda ısınmaya baslar. Aksam serin olur aksam kalın giydrrsn yada camları acmadanda rahat uyunuyor camlarını kapalı tutarsn insallah bişey olmaz gündüzleri hava güzel olur ama.
Papatya_07 Gulsenyilmaz ne zaman gideceksiniz acaba. Şunun için soruyorum bizde tayin olacağız ya. tamamen bulunduğunuz yerden ilişiğinizin kesilip oraya taşınma vs. temmuz ayının kaçında oluyor acaba.
Eylulunannesi-2 Papatya_07 bende su yüzden merak ettm. Bizde tayin beklyoruz daha acıklammadı. Bide doğum beklyoruz ikisini acaba nasıl yapacam. Kac gün süre verlıyor dogrusu merak ettm
Gulsenyilmaz Papatya_07 16 temmuz dediler canım bize doğudan batıya geçenler 15 günde izin veriyorlar
Gulsenyilmaz Eylulunannesi-2 dogudan batiya gecenler en geç yarina belli olacak hangi ilce oldugu kac gundur bizde bekliyorduk il il açıklanıyor canım, bizde ayni hem dogum hem tayin ayni zamana denk geldi
Gulsenyilmaz Basak0503 hakkimizda hayirlisi bakim yeni bir yer olunca insan başta tedirgin oluyor tabi
Eylulunannesi-2 Gulsenyilmaz valla benmde öyle cnm allah yardımcmz olsn bişeyler halolur gder napalm. Tayinlerinde hayrlısı. Ama çay yasanması kolay bi yerdr endselenme :)
Gulsenyilmaz Eylulunannesi-2 amin insallah canım teşekkür ederim☺️ Sağ salim kucagina alırsın yavrunu insallah sende