supermommm Hamilelik yumurtlama dan kaç gün sonra belli olur arkadaşlar 6,7 haziran yumurtlama gördüm 8 hazirana çatlama gördüm hamilelik olmuş olursa eger ne zaman belli olur acaba bugün Bi akıntı hali başladı bende
Atlans supermommm yumurtlamamız aynı zamanda canım inşallah hamileyizdir:) ben az önce merak edip tekrar test yaptım tekrar T çizgisi çok koyu çıktı ikinci kez mi yumurtluyorum anlamadım :/
MinikMucizeninAnnesi 13/14gün sonra doğru sonucu alırsınız ☺️ Umarım hayırlısıyla olmuştur ❤️ Gerçi benim çatlama gördükten 16 .gün pozitif görmüştüm geç döllenmeydi 🙊 şimdi 10+3üz çok şükür💜
supermommm Atlans ovilasyon da hamilelik gösteriyor ama eger ikinci kez yumurtlama ise ikiz ihtimalin var canım
Cidella Atlans ovulasyon testinde de gebelikte koyu çıkıyor t çizgisi. Bir kan tahlili yaptırın eğer yarın da koyu çıkarsa çizgi.
Ugurbocegim Atlans ignenl kullanmış miydiniz siz günümüz ayni daa iğne etkisimi acaba simdi gebelik cikar miki 🧐
Nehir-Poyraz supermommm https://resimyukle.io/r/Uu8AqRbFLV 1 yumurtlamadan sonraki 12.gün dündü. 2 yunurtlamadan sonra 13.gün bugün"