Selcansahin33 baharyeto123 muhtemelen çünkü doktorum bana direk kalp atışıyla mide bulantın başlar cok olrsa bana söyle ilaç yazıcam demisti 🤗
aselnannesi baharyeto123 ben ilk öğrendiğimde 5 6 haftaliktim o zamanlarda zaten vardi tahmini 3 haftalıkken falan başladı bulantilarim maalesef
Mucizem1995 baharyeto123 genelde bünyeye gore değişiyor bende 6 haftalikken basladi bulanti kusma gaz şişkinlik ve daha bir suru şey😃
Sebnem9 Edalvn benimde öyleydi ama 6. Haftadan sonra film koptu.. şu an 11 haftalığız ve bulantı hala devam.. inşallah hiç olmaz siZde
Cemilef92 baharyeto123 İnşallah olmaz ama ilk haftalar belirleyici olmuyor, 6.haftadan sonra başımı yastıktan kaldıramadım, buzdolabını haftalarca açamadım kokuyor diye 😄
baharyeto123 Cemilef92 of inşallah ya 😂 bide benim 3 yaşında ikizlerim var bulantılar başlarsa yanarız🙈
Cemilef92 baharyeto123 Allah yardımcınız olsun, inşallah çok kolay atlatırsınız bu süreci 🤲🏼 Zaten sonrası için zorlu bir süreç bekliyor olacak sizi ikizlerden ötürü 😊
Esranur-y Haftama girdim ve günde 4 ü buluyor kusmalarım 😔 karnım sürekli kasılıyor sizede böyle oluyor mu
Esma1212 6 haftalikken başladı annemden emdiği süt burnumdan geldi şuan 14+4olduk bulantı var ama kusma günde bazen bazen iki veya 3 oluyor bulantiya devaamm