Zynpfdnlyd Diyarbakır’da hangi doktora gidiyorsunuz normal ve sezeryan doğum ücretleri ne kadar normal muayene ücreti ne kadar memnun musunuz🌹
Hilaldenerieser Zynpfdnlyd Genesis Fatma tanılır çağırana gidiyorum. bizim kurum indirimiyle muayene ücretimiz 130 TL biraz kalabalık ama Güler yüzlü bir doktor şimdilik memnunum
Annem_3232 Glsn58 doktordan doktora fark mi var biz aradigimizda bize bütün bayan doktorlarimizin ucreti ayni demistiler.
Hilaldenerieser Glsn58 Merhaba cinsiyeti öğrendiniz mi Fatma hocanın cinsiyet bilme payı ne kadar acaba ben gittiğimde önce kesin erkek sonra ki gidişimde kız dedi, merak ediyorum baskalarınada öyle yaptığı oldu mu diye
Glsn58 Annem_3232 valla daha önce gittiğimde aynıydı bu hafta bizden fazla aldılar fatma hoca 175 oldu diğerleri 150 dediler
ideemirel Masum-5 evet Zozan hocaya gidiyorum çok memnunum kendisinden çok doktora gittim fakat Zozan hoca kadar kimse içime sinmedi
Masum-5 ideemirel ben de halihazırda zozan hocaya gidiyorum daha yeni gebeyim zaten şimdilik çok memnunum ama doğumda normal doğum yanlısı mı gibi sorular kafamı karıştırıyor o yüzden sormak istedim
ideemirel Masum-5 herhangi bi sıkıntınız yoksa sezaryen demiyor zaten son haftalarınızda birlikte karar veriyorsunuz