Sevda2018 Slm 31. 2 hafta erken doğum riskim var.. Az önce sag kasıma bir agrı girdi gecti belime geli gidiyor agrı ama sadece sag tarafta ayagımı etkiliyor hafif kasımada vuruyor doğum alabilirmi bebeğim şidetlice oynuyor doktor randavum yarın bugün acile gidiyimmi
DidemYldrm Sevda2018 Benimde öyle başlamıştı bence doktora git canım ve benim riskim yoktu birden sancı tuttu belimden bacaklarıma 30+5 de doğumum oldu
Aycha Sevda2018 Yarını beklemeyin, acile gidin, ciddi bir şey görmezlerse yarın yine kendi doktorunuza muayeneye gidersiniz. Bazı durumlarda, dakikalar bile hayati önem taşıyor.
Betulsarda DidemYldrm Allah yardimcin olsun dogdugu zaman gormustum burda dua ettim bol bol 😐 ne kadar dogmustu bebegin kac gramdi canim
terelelli81 DidemYldrm bebeğinizin durumu nasil. Neden o kadar kaldi kuveste. Ne zaman çıkacak. Kaç kilo doğmuştu ki.
DidemYldrm Sevda2018 maalesef doktorlar 1 gün kala taburcu ediceklerini söylüyorlar genelde solunumu düzelince çıkıcak inşallah o da tez zamanda düzelir
DidemYldrm Betulsarda Allah razı olsun durumu iyi çok şükür solunumu düzelince çıkartıcaklar Rabbim kimseye göstermesin vakti zamanında doğurursunuz inşallah bizdende dualarınızı eksik etmeyin
Gulyllu Bende suan ayni durumdayım 31. Haftanın içinde geçen hafta doktor randevumda bebeğin hem Doğum pozisyonunda hemde cok asagıda olduğu İçin erken Doğum riski vardı dedi doktor evde yatıyorum sürekli belimden bacaklarıma doğru ağrılar vuruyor Doktor eğer bu ağrılar uzanınca yasa hafif bir ağrı kesici alınca geçmezse acile git dedi ama genellikle geçiyor
DidemYldrm terelelli81 yoğun bakımda doktorlar ne zaman çıkacağını söylemiyor maalesef özel hastanede olsa bile durumu iyi çok şükür sağlıklı solunumu düzelince çıkartıcaklar 30+5 de doğdu 32 hafta ile uyumlu olarak
Asrinbaby DidemYldrm çıkar kuzum 28 gün kalmış kendini toparlamıştır iyice kavuşmanız dileğimle 🙏 kaç kilo doğdu bebeginiz?
GldnUysll 29 haftadan itibaren erken doğum riskim var bebegim doğum pozisyonunu almis arada bir sancilarim oluyor ama geciyor sonradan acilmam da yok suyum azalmis
ElifSencan123 DidemYldrm Allah yardımcınız olsun tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende tam 30 haftalığım erken olabilme ihtimali var benim de
DidemYldrm ElifSencan123 inşallah zamanında kucağına alırsın Rabbim kimseyi yoğumbakım Ünitesine düşürmesin orda olan bebeklerde sağlıkla ailelerine kavuşsun 🙏