Milenka Merhaba arkadaşlar Tuba hanıma giden var mı? Ben şimdi 31+5 deyim. Emsey hastanesi ne giriyorum ama doktor doğum gece olursa gelmeyeceğini söylemişti en baştan. Şimdi Tuba hanımı araştırdım yorumları güzel . Takipli hastasına gece de geliyormus.Ben 35.haftama randevu aldım.bu haftadan sonra takipli hastası olsam gelir mi doğuma?
Merveee34 Milenka Emseyde doktorunuz kim ? Adatıp hastanesi A sınıfı teniz güzel bir hastane .. Tuba hanım da ilgili sevecen ehli bir doktordur ..Fakat biraz fazla pimpiriklidir .. Hastasıyla doğumda ağladığını biliyorum ..Bu kadar çok duygusal olmak doğumda artı eksi avantajları ne olur bilemem . Bende Ünal beye gidiyordum . Doğumda hiçbir şekilde mesuliyet almadıklarına dair evrak imzalatıyorlarmış . Emseye geçtim bende .. Doktorumla özellikle bu konuyu konuştum .. Tam tersi olumsuz bir durum olduğunda mesuliyet alıyor ve hemen müdahale ediyoruz dedi
Milenka Merveee34 Emsey de Gülcan hanıma gidiyorum memnunum aslında Sadece gece gelmemesi problem. Siz kime gidiyorsunuz? Yakın zamanda gebelik eğitimi oldu katıldınız mi
Merveee34 Milenka Gece gelmesi gerekir Aslında . Demek ki nöbetçi olan doktor ilgileniyor .Zaten genel olarak tüm doktorları çok iyi .Ben orkide hanıma devam ediyorum .Gebelik eğitimine katılmadım .İstedim fakat vaktim olmadı maalesef
Edabarakk_ Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde emseye gittim, doktorum doğuma girmek insiyatifime kalmış birşey deyince direk vazgeçtim gitmekten, şimdi ki doktorum yeliz akçelik , muaynesi kendi yerinde ama doğumu adatıpta yapıyor
lavender Ben de Yeliz hanıma gidiyorum özel muayenehanesi var Kartalda. Doğumu adatıpta yaptırıyor. Bekliyoruz bakalım 38+2 oldum. Yeliz hoca çok iyi güven veriyor tavsiye ederim
Milenka lavender evet yeliz hanimi duydum bir arkadaşımda iki yil önce onda doğum yaptı Ama sanırım orada doğum yaptırınca normalden daha pahalıya geliyor doğum diye biliyorum. Şuan adatipta normal doğum 4 bin TL Emseyde beş bin
Edabarakk_ Milenka adatıpta doğum ne kadar tam bilmiyorum 5000i bulur diye düşündüm sadece, ama muayne ücretlerini katarsan tabi daha pahalıya geliyor muayne ücreti 300tl çünkü doğum parası 5000 desek 🤭
lavender Milenka evet dışardan geliyor daha pahalı ama kendinin ebesi var o ilgileniyor gece olsa geliyor önemli şeyler bunlar
Merveee34 Milenka evet canım . Benim 4.sezaryenim olacak öyle söylediler . Ama hastane olarak cok güzel .9 ay önce septorinoplasti ameliyatı oldum orda . Hemşireler falan cok ilgili
Milenka Edabarakk_ adatipta normal doğum 4 bin birde doktora ekstara doğum yaptırma parası veriliyor beşi geçer bence Şimdiden öğrenin sonra supriz olmasın
Milenka Merveee34 adatipta dimi. Bakalım ne yönde karar vereceğim. En hayırlısı neyse o olur inşallah. Yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize ❤️