Kbra97 36 hafta olduk ve bir kaç gündür acayip derecede kasık agrılarım var ve aşşagıya baskı var ve yemek yerken bile yoruluyorum artık doktoruma da haftaya gitçem bakalım ne olacak
Rabia83 Kbra97 34 olmak üzereyim inan bende de aynısı . İş yerinde çok iyiyim eve geliyorum resmen bütün akşam uyuyamıyorum. Yemeğe oturduğum gibi içeride inanılmaz hareket ediyor aşağı baskı var
Kbra97 Rabia83 maşallah hala çalışıyormusunuz ben 33 haftada bıraktım inanın kahvaltı hazırlıyorum ya hazırlarken bile yoruluyorum ve sürekli agrım oluyor
Rabia83 Kbra97 çalışıyorum canım . Kızımda da Doğumdan bi gün öncesine kadar gittimn😂😂 biraz iş kolik biriyim 🙈 e bu oğlan biraz zorluyor ama çalışırken nedense daha bi enerji dolu oluyorum 🥰
Kbra97 Rabia83 benim ilk gebeliğim olduğu için evde temizlik yaparken zorlandım bel agrısındsn çalışamadım daha yeni yeni bel agrım dindi
Rabia83 Kbra97 o zaman hiç zorlama kendini kuzum önce sen ve bebiş😍 benim yardım edenim var çok şükür onun da rahatlığı oluyor ben de eşim ve ablam çok yardımcı . Bu haftaya kadar kendi işimi kendim görüyordum ama artık yapamıyorum . Hem sıcak hem karnım çok büyük
Kbra97 Rabia83 benimde eşimden Allah razı olsun herşeyime o yardımcı oldu annem memlekette olduğu için kaynanam da desen ben 3 aylık hamile iken bir gitti memleketine hala gelmedi