TosbikveAnnesi Herkese merhaba. Doğum çantanızı hazırladınız mı, neler aldınız koydunuz sormak istedim. Ne lazım ne değil kim ne düşünmüş ona göre artık bir liste yapma zamanı geldi 😊
Sedacengiz Kendim için , 2 tane lohusa takımı. Birisi mavi💙 birisi Kırmızı❤️. Taç terlik yaptırdım💫. Sabahlık yaptırdım koridorda yürürken felan giyerim diye. Emzirme sütyeni 👙emzirme atleti 4 5 tane kilot , depend, lohusa pedi, göğüs pedi , humman çayı( süt gelmezse) çok faydası oluyormuş. Kişişel bi kaç makyaj, çorap 🧦❤️ Bebek 👶🏻 için ; Bir kesenin içine doğar doğmaz ebeye verilecek kıyafetleri koydum.✔️ Bunun içinde hastane çıkışı var. Elceği şapkası vs hepsi içinde. Çorap, bebek için 1 bez.. Müslin ince battaniye.. Onun dışında bir de sarmaya nohut battaniye. Sıcak ama ihtiyaç duyulabilir. Ağız mendili 🌸🌸 bebek odaya geldiğinde üzeri batabilir , misafirler görmeye gelebilir özel isimli hastane çıkışı yaptırdım 🌸🌸 🦋 tekrar bi 5li takım daha koydum kusabilir felan,, 🦋 Prima yenidoğan bez 10 adet 💩😂 Uni baby, ıslak mendil 💕 Emzik felan koymadım daha ilk günden hastanede mi verilir komik doğrusu 😏
TosbikveAnnesi Sedacengiz ohhh maşaallah bayağı şey düşünmüşsün, bak hastane çıkışını iki tane koymak çok mantıklıymış doğru herşey olabilir👍 Terlik taç falan internetten mi yaptırdın acaba?
TosbikveAnnesi Hazır mama ve mAmayı yedirebilmek için kaşık ya da enjektör de koymak gerekiyormuş meme emmeme ihtimaline karşı bunları yeni öğrendim 😶