hilalozdemir Hanımlar 29 haftalik hamileyim haziranin sonunda tatile gitmeyi dusunuyoruz. Denize girebilirmiyim acaba bilgisi olan varmi yada giren, girip sorun yaşayan yada yaşamayan bilgi verebilirmisiniz🤷♀️
Asafimmm hilalozdemir dün girdimm 🤩 mayo ıslak kalmadıgı sürece sıkıntı olmaz denizden cıkınca hemen üstünü değiştir 😊
Medilifegun hilalozdemir gecen yaz hamileyim hergun havuza girdim sık sık da denize gittim yüzmek çok rahatlatıyor
shinemuu hilalozdemir Islak kalmamak gerekiyormuş enfeksiyon riskine karşı onun dışında sorun yok. Bende denize gitmek istiyorum. Ama 34. Haftalrda gidebileceğim. Birdahaki kontrolde soracağım doktora o haftalarda sıkıntı olmaz umarım😅
Dilekcnkn Denizyildizii Yüzünce sorun olmuyor mu bizde 2 hafta sonra gidicez rahat yüzebildiniz mi 24 hafta olucam o zaman
Denizyildizii Dilekcnkn 19 haftalığım bende. Hiçbir sorun olmadı gayet rahat yüzülüyor. Ayrıca ilk gebeliğimde doğuma 2 gün varken girmiştim o zaman bile sorun olmamıştı😊
Dilekcnkn Denizyildizii Ben yüzmeye bayılırım çünkü yarın gidicem zaten doktora ama yinede dedim bakim hani böyle uzanınca sorun olmuyor dimi diye teşekkür ederim
Denizyildizii Dilekcnkn yok sorun olmuyor sen yinede sor tabi doktoruna. Ama çok güzeldi deniz sıcacık haftaya yine gidicez😊
Dilekcnkn Denizyildizii Durumlar nasıl orada hava durumu 😂😂 biZde altınova ya gelmeyi düşünüyoruz denizi kirlenmiş diyorlar
Dilekcnkn Denizyildizii İyi iyi bizde tereddüt de kaldık istanbul’da havalar malum bir günde 4 mevsim yaşıyoruz balıkesiride çok severim yani
[silindi] hilalozdemir girebilirsin cnm tabikide cok faydali zaten cok kalmamaya calis enfeksiyon vs kapma temiz suyla yikan
alyavetuna hilalozdemir kendinize yapabileceğiniz en büyük iyiliktir Denise girmek doktorda hep böyle derdi. mayonuz islak kalmasın enfekyon olmayın isterseniz saatlercengirin🥰
Eegurefeoglu hilalozdemir valla ben girdim yarın yine giricem herhangi bir sorun olmazmış deniz temizse havuz vs sorun olabilir ama denizi bebişim de çok sevdi 33. Haftadayım bu arada 😅