tazeaane Kızlar selam 🌸 ben doğum yapalı 10 gün oldu. Annem gündüz çalıştığı için gece yanımda kalıyo. Kayınvalidem de Gündüz yanımda ama bana Bi faydası yok karşılıklı kanepelerde oturuyoruz akşama kadar. Annemi yolladım biz hallederiz anne git dinlen dedim. Ama kayınvalidemi yollayamıyoruum yalnız kalma diyolar başka bişey demiyorlar bide sütün yaramıyo mu yetmiyormu muhabbeti dinliyorum 🤦♀️eşimi de ikna edemedim. Ne yapmalıyım sizce? Çok sıkıldım bunaldım
defnosunannesi_ tazeaane sütüm yetiriyor sizemi yetmiyor emicekmisiniz diyin bu nasıl terbiyesizlik lohusa kadına sterese sokuyorlar durduk yere
Pestil tazeaane bende yalnız olacam ailem de eşimin ailesi de uzakta annem çalışıyo sadece bir haftalığına izni var yani bir hafta yanımda kalacak onun dışında hep yalnız kalıcam böyle şeyler duyunca korkuyorum açıkçası yalnız kalmaktan 😔
Eliz34 tazeaane kesin bir dille bidaha sütümle ilgili konuşmayın diyin.. Stres sütü keser bana da yaramıyor diye diye sütüm 4 ayda kesildi ister istemez kafaya takıyorsun üzülüyorsun buda sütünü etkiliyor.. O vereceğin suyun içinde eritilen toz mamadan bin kat iyidir anne sütü ne olursa olsun..
ozge_sblr tazeaane ay çok saçma ya. Yarıyor ben anlıyorum tosun oldu çocuğum de. 40 basması da gündüz nolcak sanki aç tv den Kuranı Kerim dinle. Yani kaynanan yanında kalınca kaçıyormuymuş o basacak şeyler 🤦🏻♀️
tazeaane defnosunannesi_ ah keşke diyebilsem bunu🤦♀️ bende bebeği alıp odaya geçiyorum vermiyorum hiç ama tavrımı anlamıyor sanırım 😔
baby_mama Pestil hiçbir şey olmaz merak etmeyin korkmayın da, duanızı okuyun içinizi ferah tutun yeter, ben bile isteye yalnız kalacağım, 40 gün çok uzun bir süre çünkü. Yabancı kadınlar da doğuruyor, hiç onlarda böyle şeyler var mı, bide böyle düşünün 😄
tazeaane Pestil canım o 1 haftada emin ol iyi oluyorsun zaten ve annen gibi kimse olamaz. Ben toparlandım sadece ağır iş yapamıyorum. Bunlarda bence boş hurafeler ama dinletemiyorum kimseye. İnan tek başına daha rahat olucak sın
MinikTospa Pestil hiç korkmayın bende yalnız kalıcam mecburen Allah yardımcımız olur inşallah yüreğimizi ferah tutmamız lazım.
Dareyn Pestil Hiç bir şey olmaz ben 1 haftada ayaklandım. Senin kimseye muhtaçlığın yok bunu hiç bir zaman unutma. Çocuk değiliz anne olduk ve yavrumuza da Allahın izniyle biz yeter biz bakarız. Sen bebeğin için toparlan 1 haftada her şeyi öğrenirsin merak etme. Nazlanscak vaktimiz yok be gülüm annemiz olsa bile boş ver güçlü ol en azından bebeğin için 🌸
SutlacimiYedimmiBen baby_mama aklimdakini yazmışsın daha dun aklimda bu düşünceler vardi yabanci kadinlarda doğuruyor onlarda tek diye😂 bnde lohusayim ve tekim.
Pestil Dareyn ben korkmuyorum aslında ama çevremdekiler sağolsun boş boş konuşuyorlar işte ister istemez etkileniyorum 🥰
E_T tazeaane benim 40 ımda bugün çıktı gündüzleri yalnızdım uyumadım sadece uyumayınca birşey olmaz ki bizim de sorunumuz kırk gün boyunca hiç biryere cikmamakti sadece hastane sağlık ocağı gittiğimiz yerler