Burcu_NFUE Aleynalya6776 https://instagram.com/lohusam_com?utm_medium=copy_link bu sayfayı önerebilirim
Safisss Aleynalya6776 Lcwdan önü düğmeli kısa kollu pijamadan aldım, sabahlıkla da kombinledim .. bir erkek filan gelirse diye ☺️
rosatue Aleynalya6776 ben suwenden aldım %50 indirim vardı. Biraz pahalı ama kalitesi harika. Fotoğraf çekiminde de kullanacağım. İnternet sitesinde beyaz kalmamış mağazada vardır. çok esnek kocaman hamile göbeğimi hiç sıkmadı
Zeynep007 Aleynalya6776 suwenden aldım yumuşacık kumaşı pamuk gibi harika bayıldım 🙏🏻 %50 indirim de vardı güzel geldi fiyatı
_Eylll1 Aynı durumdayım ama lcw’den almayı düşünüyorum ordada kargo ücreti var kararsız kaldım,bende burda durim😊
Aleynalya6776 _Eylll1 bence büyük beden pijama takımı almak daha mantıklı adı"lohusa" olunca fiyat iki katı oluyor :)
Mom789 Lohusasepetinden aldım kumaşı kalitesi çok güzel ama aldıktan sonra pişman oldum ne gerek var 4-5 kere giyeceğim şeye bu kadar para vermeye diye cok soylendim kendime açıkçası şimdiki aklım olsa önünde lohusa yazmayan pijama takimi alırdım
Glcn22 Aleynalya6776 lohusa geceliği adı altında diye sanırım aşırı pahalılar 400-500₺ ler havada ucusuyor
Hellolo Alıpta asla giymediğim pijamalarım😂 kanamam var bekle ay terliyorum bekle sütüm aktı bebek kustu derken evdeki dizi çıkmış bicamalarla gün geçiyor 😂😂her dakika üstümü değiştiriyorum zaten heryer süt 🥲
Dilara0638 Aleynalya6776 suwende 289 dan 89a düşmüştü hamile pijaması ordan aldım 9 lirada indirim verdi hatta 80 liraya kargosuz bi şekilde aldım yarım kol ama ben kapalı olduğum için bide sabahlıklı gecelik almayı düşünüyorum sabahlığını 2sinede kullancam😊