Cennetkusumm_35 Kızlar 9+2 haftalıgız doktorum balık yağı yazdı adı vitaminDHA daha 1 tanesini içince afedersiniz kusmaktan boğazın acıdı mahvetti beni daha hiç böyle kusmamıştım hiç kusmam da zaten sizde nasıl durumlar kullananlar var mı?
Tatmerve Cennetkusumm_35 kullanma aşırıda kilo aldırıo onun yerine balık ye ceviz falan daha iyi hiç tavsiye etmem
sumeyraballl Cennetkusumm_35 bende kullanıyorm 11 haftalık oldum kilo almadım balık yağını kullanmam gereken takviyeyi kendim yaparm diyosanız doktorunza sorun uygun bulursa bıraktırır tüketmenize gerekenleri size söyler
tanselcan Cennetkusumm_35 Balık yağları beni de çok rahatsız ediyodu doktora söyledim easyfishoil kullan dedi limon portakal aromalı olduğu için hiç rahatsız etmedi denemeni öneririm
Happy-41 Cennetkusumm_35 easyfishoil tavsiye ederim çiğneme tableti ilk banada hap verdi midemi bulandırdı içemedim tadı kokusu iğrençti ,bu portakal limon aromalı
kubrnl Cennetkusumm_35 Ben de balık yağlarına çok mesafeliydim kokusundan tadından dolayı ağzıma sürmek istemiyodum. Doktora söyledim easyfishoil verdi limon portakal aromalı hiç mide bulandırmyo tavsiye ederim