Deryaerbil Ben 12 haftalık gebeyim … ay hamileliğe dair hiç bir şey yok sadece göğüs uçlarım agrıyor ve açıyor biran önce bebek hareketlerini hissetmek istiyorum 🙏 siz ilk ne zaman bebek hareketlerini hissettiniz
Celiklibusee Deryaerbil ilk gebeliğim 19.haftada net olarak hissettim🥰 gögüs agrısı ilk zamanlar ben de çok yaşadım😊sonradan geciyor
Hatice017 Deryaerbil ben 15 ila 18 hafta arası hissetmeye başladım şimdi 19+3 net hissetmeye başladım daha çok uzandığım zamanlar 🥰
yasemennn Ben de 12. haftamdayım, dün ultrasonda görmesem, sanki hamile değilim gibiyim, ben de çok sabırsızlanıyorum ama 5 6 haftaya ancak dedi doktorum :(
Deryaerbil yasemennn ilk samanlar kusuyırdum bir agrım bir şeyim vardı … şimdi hiç bir şey olmayınca insanın morali bozuluyor 😂😂😂
Nurklc38 Fndmrplt Nasıl anlıcaz mesela ben anlamıyorum hiç tekme mi atcak karnımız mı kasılcak hahahah😂😂
yasemennn @Deryaerbil benim de öyleydi, mide yanmam falanda vardı, kusuyordum iştahım yoktu, şimdi hamilelik öncesi gibiyim yeniden, cinsiyetini de göremedik bir türlü dün 😅 siz öğrenebildiniz mi
Deryaerbil yasemennn bana kız gibi dedi ama 😅 nette söylemedi yanılma payı çok olabiliyormuş 15. Haftada net söylerim dedi şimdi çarşamba günü ikili testim var
Zeynep007 22+4deyim Ilk 18 19 hafta da hissettim ama su anlar hic hissetmiyorum 😏😏 çok sakin geçiyor bazen karnımda hiçbirşey yok gibi geliyor 2 4 günde bir akşamları yatarken ancak 2 pıt pıt gaz mı o da bebek mi anlamıyorum valla bende sürekli hareket edecek hayaliyle beklemiştim aylardır
Esra2288 Zeynep007 bende aynı durumdayım ilk 15te hissettim o zamanlar gün içerisinde şah çok hissediyordum şimdi20haftalık olduk 2-3gğnde bir anca hissediyorum 🤷🏻♀️
Dilara0638 Deryaerbil ilk gebeliğim 17den sonra karnımda yer değiştirdiğini fark ettim 18i geçtikten sonrada yani 3 gündür küçük pıtırtılar başladı😊😊
ege_ayaz_mom Deryaerbil ben iki hamileliğimdede 3. Aya girdikten sonra kaymalar başladı yani sağ tarafından sol tarafıma kayardi hissederdim 4. Ayimizdayiz ve hiç bişey hissetmiyorum 🤷🤷
Zeynep007 Esra2288 herhalde yerleri bayağı geniş sanırım önceden karnımız daha küçük olduğu İcin hissetmek kolaydı şimdi göbek büyüdü yeri genişledi muhtemelen ☺️🤭 öyle düşünmek istiyorum valla
Fndmrplt Nurklc38 bağırsakların oynuyo gibi oluyo sonra yavaş yavaş pıt pıt sonra Allah ne verdiyse şimdi 28. Haftamdayim öyle bi vuruyor ki bazen canım acıyor 😂
Melike_Alp Deryaerbil 18 inci haftamda ilk kez kipirti gibi hissettim o ani unutamiyorum suan 33 haftaligiz masallah oğlum iceride lunapark var sanki cok hareketli herkes yasasin bu ani 🍭🍼🌍💙