mlkkk aysenuryldzz19 yeşil çay ilk üç ay kesinlikle yasak ödem söktürücü etkisinden dolayı sonrasında hiç içilmemesi daha iyi olur ama içilecekse de bir fincandan fazla içilmemeli
Burcu_NFUE aysenuryldzz19 yeşil çay gebelikte bazı gebelere yasaklıyorlar ama sizi bilemem doktorunuza sorsanız daha iyi olur içiniz rahat eder 🌝🌝
Derya2867 aysenuryldzz19 günde 2 fincanı geçmemek şartıyla içiyorum abartmadığımız sürece bence yasak değil zaten ne kadar abartabilirsin 10 bardak içecek halin yok ya
aysenuryldzz19 mlkkk canim ben 34 haftaligim bacaklarimda odem oldu inmiyorda sislik oyuzden iccem sknti olmaz umarim
Burcu_NFUE aysenuryldzz19 bende yavaş yavaş ayaklarımın ve ellerimin şiştiğini farkediyorum. sadece yeşil çay işe yaramaz bide yürümek ve terlemek gerek ödemi atmak için 🥵😂
aysenuryldzz19 Burcu_NFUE canim ben ayaga kalktigim an sisiyo normal de yuruyun diyorlar daha da sisiyo
Burcu_NFUE aysenuryldzz19 oo epey var sende demekki 🥵 doğumdan sonra hepsini atarsın ❤️🌺 kaç haftalıksın
aysenuryldzz19 Burcu_NFUE 34 haftaligim canim bi anda oldu normalde 29 dan sonra ara ara oluyordu geciyordu simdi baya baya sis
Heather aysenuryldzz19 ıhlamur ve nane limon dışında güvenli değil bitki çayları onlarda 2 fincanı geçmeyecek. Aslında bi google a sorsanız hamilelikte ne yenmez içilmez diye hepsi var.
aysenuryldzz19 Heather baktim arastirdim canim limonlu su soda ihlamur rezene yesil cay bunun gibi idrar sokturucu seyler yaziyordu abartmamak kaydiyla bir fincandan birsey olmaz
Nejlavrl aysenuryldzz19 yesil cayi hicbir doktor onermiyor kendi doktorumda onermiyor sinuzitim var geniz akıntım vardi kbbye çıktım öksürüyorum geniz akintisindan dolayi yesil cay icebilirmiyim yada bitki cayi dedim ılık su ic bitki caylari onermiyoruz hamilelikte dedi bence kullanmayın
Gezegen_00 Valla yeşil çay içilmez diye biliyordum hamilelikten önce çok içerdim, şimdi burada ödem atma VS deyince bir düşünmedim değil ama bilemedim
aysenuryldzz19 Gezegen_00 biraz arastirdim odem icin gunde bir fincan icebilirsiniz diyorlar doktora haftaici gitcem sorucam yada nasil birsey onerirse onu deniycem