Nehirimmm06 Tugce1910 ben ayakta çok kalınca basım çok dönüyor fazla bi iş yapamıyorum hemen yoruluyorum
Zeynebakman Allah nazardan korusun ama benim çok rahat gidiyor. Bel ağrısı falan hiç yok. 34 haftalığım. Geceleri horul horul uyuyorum. Bi tek ben mi böyleyim acaba?
Hafizeplt Zeynebakman kendine nazar edersin canım deme öyle dünde ben çok iyiyim ya hiç enerjim rahatım yerinde dedim sonra mide ekşimesi baş ağrısı halsizlik hepsi birden geldi başıma😂 bu arada biz daha 27+4🥰
ErsiNuray Melike_Alp günümüz aynıymış sennle canm 32+4 bnm dr 26 haftamdaym beri kaslmalar var dahada artti is guc yapamaz oldum uyku haram havalarda cok bunaltıcı. Her hafta kontrole gidiyom hayrlisyla kucaimiza aliriz inslalah vakti zamannda
Happyturuncu Tugce1910 biz daha gece 00:00 dan sonra 32+0 olacağız. Sıcak basması dışında sıkıntımız yok çok şükür 🙏 🧿
Hilalayzz Zehra-33- ben de 33+2 deyim gerçekten baldırlarım ağrıyor sürekli onun dışında herşey yolunda şükür
kubraannecikk1 31+4 kızımla rahatım çok şükür birçok hamileye göre 🤭 gece birkaç defa lavaboya kalkarım en az 3,4 defa 😁 birde sıcaktan dolayı halsizliğim olmasa daha iyi olacak hareket edecek gücüm yok.
Zehra-33- Hilalayzz aynen benimde çok kötü bi ağrı ya ama allah beterinden korusun onun dışında başka birşey yok ☺️
merveklyc Tugce1910 33+1 deyiz aşırı tuvalete gitmek ara da sırada bel ağrısı dışında iyiyiz çok şükür 🙈 Bir de bebişim az hareket ediyor artık sizin de öyle mi🤷