Aydemirirm Kızlar 15+5 günlük hamileyim doktor bebegimin biraz aşağıda olduğunu söyledi ondan kaynaklimi bilmiyorum ama vajinama bir anda ağrı giriyo bazen başına gelen varmi ilk hamileligim tecrubesizim 😏
Deletedmom15257 Aydemirirm bende 23+5 haftadayım agrım oluyor ama dr öyle birşey demedi olabilirde dr sor istersen ben haftaya gidince sorcam
Annesininumudu Aydemirirm canım bende 11+4 deyim benim de çok ağrıyo nasıl geçecek bilmiyorum çünkü her gün sabah kalktığım da başlıyo yatana kadar ağrıyo ilk gebeligim benim de acaba doğuma kadar böyle mi devam edecek
ilknuryuce Benimde aynı şekilde sanki iğne batırılıyormuş gibi bir ağrı oluşuyor üşüttüğüm için olabilceğini düşünüyorum ama inşallah farklı bir şey değildir
Aydemirirm Kadirvemalik 15hafta 5 günlük ya evet genelde nettede okuyorum bebek asağıdaysa baskı yapar diye ama yinede yaşayanlardan duymak icimi daha rahatlatiyo
Kadirvemalik Aydemirirm ben son aylarda öyle yaşadım da seninki erkemis biraz cnm. Ağrın sancim olursa mutlaka doktora.git. aşşa da demiş zaten doktorun biraz riskli olabilir. Icini ferah tut ama hayırlısı
melisamother Canım.benim oluyor, sanki bir baskı hissi gibi bebek cıkacak gibi bol su iç magnezyum eksikliği kaynaklı olabiliyor ve bebek kendine yer aradığında genelde yasıyorsun bu agrıyı ben çok korktum kaç kere doktora gittim agrıdan doktor aynı seyleri söyledi gönderdi . Öyle bir agrın olduğunda ilişkide bulunma , arka arkaya su iç hızlıca ve suda eritilen magnezyum var doktor onu versin
ilknuryuce melisamother bende magnorm kullanıyorum kaç aydır şuan 34 haftada ama 36 olarak gidiyor birde idrar kaçırma başladı iç çamalırım sürekli ıslanıyor psikolojik olarak çöktüm resmen sürekli bir ıslaklık yaşıyorum
melisamother ilknuryuce çok normal rahim baskı yapıyor hapşırdugunda öksürdüğünde bile kaçırırsın. Bendede oluyor bu geçici birşey canım
Aydemirirm Annesininumudu allah yardimcin olsun benimde ilk gebelik bir yerimde agri oluyo insan bilmiyo ne agrisi iyimi kotumu panige kapiliyorum sağ salim kucaklarimiza aliriz insallah 🙏🏻