Esma_ozdemir Betam 349 çıktı ama kesem görünmedi normal mi ayrıca havuzda Aqua’da çok yüzdüm doktor bir şey olmaz dedi ama bi risk var mıdır şuan gayet iyiyim
Elbet-birgun-kavusacagiz Esma_ozdemir bu degerle kese gorunmez zaten normla gorunmemesi Kese deger 5 binlerdeyken karindan rahat gorunur.
01rebirth Esma_ozdemir öncelikle tebrik ederim canım çok normal gözükmemesi beta 1200 e varınca kese görünür dedi bana doktorum
Gizemcetinn Esma_ozdemir benim 2 binde bile kese görünmedi ancak 5. Haftada yada 6 haftada net görünür
nurpella Esma_ozdemir perşembe benimde aynı şekilde 349 çıktı doktor gözükmez pazartesi gel 1000 küsürleri geçer betan ozaman görebiliriz demişti
Esma_ozdemir Elbet-birgun-kavusacagiz bir haftada yükseliyor mu bu değer çünkü haftaya görebiliriz dedi
Elbet-birgun-kavusacagiz Esma_ozdemir iki gunde en az iki kat artmasi.lazim degerin o sekilde hesaplayabilirsiniz. Haftaya betanin kaç olacagini
Yama Esma_ozdemir bu sefer de kese gözükmez kese 1500 ve üzeri gözükür cnm stres yapma ama aile hekimliğinden 2 günde bir kan ver 2 katı oluyo mu diye takip et bn 1438 de kese gördüm suan kalp atışını duymak için bekliyorum suan 6+4 oldum çarşamba 7 haftalik olucaz ins duyarım çarşamba günü dua edin kızlar bna 2 kere düşük yaptim kalbi durdu bebeklerimin dualarım sizinle
Fatmabulutt Yama bende seninle aynı ilerliyorum gebelik günü olarak 😊 bende senin durumunu yaşiyorum 1 kere düşük yaptım ve 3 gündür kanamam var kese gözüküyo ama bebek yok bizde perşembe günü tekrar gidicez umudum yok artık ama ilahi takdiri ☹️ betam 1480 çıktı
irorkay Esma_ozdemir benim 5000 de de karından görünmemişti. Bir sonraki gittiğimde görünmüştü değer 8500civarı olduğunda :)
Yama Fatmabulutt umudunu hic kaybetme cnm Ins görücez bebisleri bn gördüm ama kalbini duymadim o yuzden korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan
Ecemm33 Esma_ozdemir ben 2950 iken kese görünmüştü 2 günde bi kan değerinin yükselmesi gerekiyor 5 hafta falan olunca görünüyor genel de kese
Melek141120 Ben ilk test yaptığımda değerim 570 di 4-5 gün sonra doktora gittim kese göründü ama önceden öneri almıştım doktora gitmeden biraz su içtim idrara sıkışık olunca güzel görünüyor hatta doktorum ilk 3 ay idrara sıkışık gel daha iyi görürüz dedi
Basak Yama bende sen gibiym ilk kese yok dedi snra sezeryan yerime bi bastırdı dedi kese var bebek yok sonra dedi bebek oluşcak k gbi inşallah bebegi de görüp kalp atşlarını da duyarız
Atahanzehra Esma_ozdemir canım aynı sonuç bende de çıktı . 3 hafta sonra kese göründü alttan muayenede