Kayasbht Sevda58 şeker çıktı mı sizde ? Bende şeker var ve Şuan 39+3 oldum gelsin diye bekliyorum artık bence herşey nasip hiç kendinizi üzmeyin bebeğiniz etkilenmesin dua edin ve içinizi ferah tuttun
Cagla89 Sevda58 ölü doğuyor çok ağır bir tabir..şekere dikkat edilmezse olabilecek riskler olduğu yazıyor internette Sağlıkla gelsin hepimizin yavruları 🙏🙏
Cagla89 Damlaltinay gebelik şekeri çıktığından beri diyet yapıyorum arada tabi şekerin yükseldiği oluyor az bir şey kaçamak yapınca..suyun normal diye sadece bu hafta söyledi hani kuvoze alınır mı diye de tedirgin hali var 5 yıldan sonra 5. Tüp bebekle sahip olunca ve ilk hamileliğim olunca ister istemez huylu oluyorum
Damlaltinay Cagla89 bende de vardı kuzum gebelik şekeri, hiç bir sıkıntı olmuyo, sen yediğine içtiğine bak, 37. Haftanı doldur sıkıntı olmaz inşallah. Benim yavrum 37+4 te geldi hiç bi sıkıntısı olmadı ertesi gün evimize geldik
Cagla89 Seminay daha basindasiniz diyetle çoğu zaman düşüyor ben öğrendiğimde 25 haftalikti şeker yükleme testinde
Cagla89 Damlaltinay çok sevindimm içimi rahatlattıniz 🙏🙏 Allah’ım herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏
Bsmlh Kubbb kuzum herkese söylüyorum sanada soyliyim süt için fışkırır derece gelmesı için multimalt hurma özlü trend yol yada joker baby aklında olsun bu içecek şekersiz şekeri olanlarda içiyor tamamı orijinal hurma
Kubbb Bsmlh ay çok sağol cnm sipariş edeyim hemen geldi mi senin 36 hafta oldu bnm sezerryan mi oldun normal mu
Bsmlh Kubbb 4 gün damla damla geldi neler yaptım gelmedı sarılık olduk mama destegı derken bunu arkadaşım soyledı yine mama destegı alıyoruz ama anne sütüde alıyor benım 37+0 da sezeryan ile oldu canım ilk sezeryandı bıda oyle oldu mecburen bıde eskı sezeryan yerım inceldi o yüzden erken oldu biraz
Melekon00 Cagla89 bnde de gebelik şekeri var bebek iri doguyor hep 5 kılo dıyet verılıyor ama şşiyot bebek