metehaninannesiii Kizlar kahvaltınızda neler tuketiyorsunuz sürekli aynı şeyi yemekten hamilelikte gına geldi siz neler yiyorsunuz
Minik_kalplim_ metehaninannesiii hamile kalmadan önce ne yiyorsam aynı şekilde devamm😂değişik bişey yapayım diyorum aklıma glmiyor🤦🏻♀️
Melisdem metehaninannesiii ne denk gelirse onu yiyorum artık , son aylara doğru herşeyden tiksinmeye başladım çünkü , bazen tek bir simit ve çayla bile yaptığım oluyor hele sıcaklarda artık yumurtayı 2 günde bir tüketiyorum . Ama kaşarı tostu çok yiyorum bebeğe kilo aldırıyor ve faydasınıda gördüm gerçekten
metehaninannesiii [silindi] içim dışım yumurta oldu normal de ağzıma sürmem hamilelikte her gün ye ye biktim ya artık burnuma kokuyor 😂🤦♀️
Aysrnn Kaşar peynir , zeytin , domates , salatalık ,yumurta ,bal yada reçel , bazen menemen bazen kaşarlı mantar bazen yumurtalı ekmek o şekilde
metehaninannesiii Melisdem valla canım bende her gün yumurta ye ye gına geldi artık burnuma kokuyor ya normalde ağzıma sürmezdim hamilelikte yiyim dedim gına geldi
[silindi] metehaninannesiii yumurta bana da çok kokuyor ya birde içinden civciv çıkan videolara denk geldim 😫
Basakgul metehaninannesiii Tost,sucuklu yumurta, yumurtalı ekmek, pankek genelde yumurta haşlama:) her gün fix 2 yumurta, peynir ,maydonoz,yeşil soğan, salatalık ,zeytin ve ceviz yerim ☺️ Ben pek sıkılmam kahvaltıdan.
metehaninannesiii Beyza97 valla canım bende her gün yumurta ye ye gına geldi artık burnuma kokuyor ya normalde ağzıma sürmezdim hamilelikte yiyim dedim gına geldi
Ebrulisss Yumurtayi cesitli yapiyorum bi gun derrotlu omlet bi gun maydonozlu bi gun soganli bi gun patatesli🤭 veya haslayip dograyip zeytin yagi vr dere otu taze sogan dograyip yiyorum . Peynir domates salatalik biner közlemesi menemen bal tereyagi 🤭😂 Kayisi sut bazen kasarli tost aman ya valahi zor kahvalti derdi hele tek edince allahdan annemle evimiz yakın her gun beraber ediyoruz 🤭
metehaninannesiii [silindi] afedersin biraz önce yumurta hasladim ogurmekten yiyemedim koktu artık halbuki yanında yeşillik yiyorum ki fayda etsin diye artık oda yetmiyor 🤦♀️
metehaninannesiii sumlifee iyi pişmiş olursa bi sıkıntı olmuyor ama ilk 3 ay dediğin gibi önerilmiyor
Basakgul sumlifee iyi pişirip Yerseniz bir sorun olmuyor :) benim yediğim de doğranmış 5-6 tanedir :)