1 hafta önce sezeryan oldum 32+3 Doğum yaptim erken doğum ve doğumum hep tersten gerçekleşti. Sabah uyandım tuvaletim geldi sandim hemen lavaboya gittim bi baktım adet olur gibi kan geliyor hemen yakındaki hastaneye gittim acil sancıma bakıp kendi doktoruma gönderdiler kayseri şehir hastanesine gittim sabah 10 gibi yatış verdiler kanamam hala devam ediyor serum takıyorlar bir sürü ilaç veriyorlar ama durmadı kanamam sancim da hiç yok akşam saat 7 buçuk 8 gibi nst ye gidecektim ayağı kalktım ve altıma yapıyorum sandim o kadar kan gitti lavaboya gittim klozette yumruk kadar parca düştü ve altımda ki hasta bezinde de hep parçalar vardı acil doğum haneye indirdiler sondami taktılar ama acıdı baya sezeryana aldılar çünkü benim bebeğim göbekten kopmuş ve eşi tuvalete düşmüş çok az da kesem delinmiş su sızdırıyormuş. Acil sezeryana aldılar tabi kan hala akıyor şarıl şarıl. Hemen bayılttılar. 20:50 geçe doğumum olmuş ve uzandığım da dikişimin arasından mide hortum atmışlar ve ordan kutu gibi biseye lan doluyordu ve bu ilk kez sezeryan olarak bende denenmiş sabah sondami çekerken acıdı bide bu iç kanama geçirmeyim diye taktıkları şeyi çekerken azcik ağrıdi. genel anestezide omuz ağrısı baş ağrısı kusma oluyor ayıldiktan sonra çok şükür bende hiç biri olmadi ameleyattan sonra hemen sütüm geldi bebeğim 8 aylık doğduğu için küveze aldılar hemen sütümü sağdık bebeğe gönderdik bebeğim hâlâ küvezde 2 kilo olmasını bekliuoz ben de ıyim çok şükür hergün süt sagip bebeğe süt gönderiyorum bide sezeryan olan varsa 1 hafta oldu bana dikişim de ağrı yok ama göbeğimin altında ağrı var normal mi