kbralt Kızlar selam son 25 gün kaldı fakat 2 gündür sanki ilk 25 gibi midem bulanıp duruyor benim gibi olan var mı ? Sebebi nedir sizce.
Boncukgiller003 kbralt dün gece iki kez kustum bende. Çok fena mide bulantısı yaşadım aynı zamanda sancimda vardı 15-20 dakikada bir düzenli. Ama şuan bişi yok 🤷🏼♀️😅 38+6 olduk
nergiz__ kbralt Benim de son 25 :) ay cidden sabahları mide bulantısıyla uyanıyorum ben de bu aralar halbuki kanalda bile değil ters duruyor sebebini merak ediyordum ben de
Mom789 Doğum yaklaştıkça bebek rahime baskı yaptıkça kanala yerleştiği için mide bulantısı yaparmış benimde ara ara oluyordu doktor olabilir doğum yakin oldugu için oluyor dedi sonrada bulanti kesildi 😂🙈🤷♀️
kbralt Mom789 zaten karnım aşağıya indi sanırım dediğin gibi bişeyler oluyor yanı sıra cok fena sıcak basıyor bende bi Dr a sorim belki benimki de geçer 😄
kbralt Boncukgiller003 ay yalancı sancı mı acaba gerçekten Doğum mu başlıcak zamanında gelmiş hayırlısı olsun bakalım 🤲🏻😀
kbralt nergiz__ a ne güzel aynıyız 😀 ya ben karnım acık uyuyorum gün içinde de öyle açıp geziyorum evde 😅 üşütmüş olabilir miyim diye düşünüyorum da kışın bile yarım kol giyip atlet bile giymiyprdum bişe yoktu 🤷♀️ Ama dedikleri gibi son günler normal olabilir
Boncukgiller003 kbralt valla bilemedim bende 😅 geçen hafta kontrolde bebeğin başı yerleşmiş doğum kanalına dedi çatı muayenesinde de 1 cm açıklık var dedi bakalım bekliyoz😁😁
nergiz__ kbralt kasılmayla birlikte geliyo bende bulantı baktım da netten normalmiş bu zamanlarda oluyormuş bulantı ya çok az kaldı kavuşmaya benim bi hafta önceden gelecek heralde sezaryen olacak gibi duruyor 😊